Βαλβέρδε: “Υπερβολική η αποβολή του Ντουντού”

Υπερβολική θεώρησε την αποβολή του Ντουντού ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Παρ’ όλα αυτά ικανοποιημένος έδειξε από την νίκη του Ολυμπιακού αλλά και ευχαριστημένος για το μέχρι στιγμής αήττητο σερί στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά:

Για την αποβολή του Ντουντού: “Καταρχήν δεν ξέρουμε αν ήταν ή δεν ήταν αποβολή του Ντουντού, ούτε θέλουμε να μπαίνουμε σε αυτήν την διαδικασία. Στα πρώτα λεπτά έπρεπε να κάνουμε αναγκαστική αλλαγή με τον Ρόμενταλ. Στα 20 λεπτά είχαμε τον Φουστέρ με χτυπημένο πρόσωπο. Αν ήταν κόκκινη του Ντουντού τότε δεν ξέρω αν του Ολιβεϊρα ήταν κίτρινη, κόκκινη ή μπλε! Αν και δεν συνηθίζω να σχολιάζω αποφάσεις των διαιτητών θεωρώ υπερβολική την αποβολή του Ντουντού. Επίσης η αλήθεια είναι πως θα μπορούσαμε να είχαμε παίξει πολύ καλύτερα στο διάστημα που αγωνιζόμασταν με 10 παίκτες. Αμυνθήκαμε αλλά θα έπρεπε να το είχαμε κάνει πιο καλά. Εκτός αυτού έπρεπε να είχαμε βγάλει πιο μπροστά την μπάλα”.

Για τον Μήτρογλου: Ο Μήτρογλου παραμένει παίκτης του Ολυμπιακού. Μάλιστα είχε παίξει βασικός στο πρώτο ματς. Απλά έχει χάσει την θέση του. Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά το ποιο παιχνίδι αρέσει στον προπονητή και το τι προπόνηση θέλει να γίνεται και θα πρέπει να συνεχίσει να προσπαθεί. Δεν έχω να πω κάτι άλλο”.

Για τον Μιραλάς: “Ο Μιραλάς είναι πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Είχε μία μυϊκή ενόχληση και θέλαμε να τον προφυλάξουμε. Οι αλλαγές δεν είναι θέμα δικαιοσύνης ή αδικίας. Μας είπε στο ημίχρονο για το πρόβλημά του και επιλέξαμε να τον φυλάξουμε γιατί έρχονται άλλα πολύ σημαντικά ματς που θα τον χρειαστούμε”.

Για το αήττητο στο Καραϊσκάκη: “Ένα από τα κλειδιά της επιτυχίας είναι να νικάς στην έδρα σου και να δίνεις την εντύπωση πως είναι δυνατός στο γήπεδό σου. Στο γήπεδό μας με τον κόσμο μας να μας στηρίζει έχουμε υψηλό ρυθμό. Έναν ρυθμό που δυσκολεύει τον αντίπαλο. Σήμερα είχαμε απέναντί μας έναν δύσκολο αντίπαλο”.

Σόφη Κουλούρη
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.