Μποροβήλος: Δεν ανταποκρίνεται ο κόσμος

Παράπονα από τους φιλάθλους της Τρίπολης έχει ο Γιώργος Μποροβήλος.

Όπως τόνισε η διοίκηση των Αρκάδων περίμενε μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου στα εντός έδρας ματς της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα όσα ακολούθησαν της λήξης του αγώνα με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή. Επίσης, υπογράμμισε πως η παραμονή στην κατηγορία παραμένει πρώτος στόχος για την ομάδα, ενώ μίλησε και για το πρόβλημα των εντός έδρας νικών. Ο Μποροβήλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Novasport FM”. Αναλυτικά δήλωσε για:
τα επεισόδια στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι ευχάριστα πράγματα αυτά, ανεξάρτητα από ποια μερίδα φιλάθλων γίνονται. Δεν περιποιεί τιμή για κανέναν και ειδικά για τη Σούπερ Λίγκα. Έτσι ο κόσμος φεύγει από τα γήπεδα. Τα φαινόμενα βίας ενοχλούν περισσότερο από κάθε άλλο πράγμα. Κανένας δεν θα πήγαινε σε ένα μέρος που δεν αισθάνεται ασφαλής».

το πώς μπορεί να καταπολεμηθεί η βία: «Όπως εξελίσσονται τα πράγματα, το μόνο που μένει είναι αυτοί που πρωτοστατούν στα γήπεδα να έχουν βαριές ποινές. Όσο μένουν ατιμώρητοι, άγονται και φέρονται, ενώ την επόμενη μέρα το έχουν τιμή τους και καμάρι τους ότι έκαναν ζημιές και κανένας δεν τους πείραξε».

τις ευθύνες των ομάδων για τη βία: «Δεν θέλω να πω ότι οι ΠΑΕ δεν έχουν καμία ευθύνη. Οι πάντες έχουν ευθύνη στο φαινόμενο βία. Και οι ομάδες μπορούν να κάνουν κάποια πράγματα, αλλά πρέπει να αντιληφθούμε ότι έχουν εισέλθει εξωγενείς παράγοντες στο ποδόσφαιρο, η λεγόμενη εισαγόμενη βία».

την αυστηροποίηση των ποινών και το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών: «Φέτος έχουν τιμωρηθεί αρκετές ομάδες και με αρκετά αυστηρές ποινές για επεισόδια. Όμως δεν μπορεί να υπάρχει αφαίρεση βαθμών για επεισόδια. Αν τη βαθμολογία τη διαμορφώνουν τα επεισόδια, ο πρωταθλητής θα κρίνεται στα γραφεία. Δεν υπάρχει ζυγαριά στα επεισόδια. Αυτή η λογική δεν βγαίνει πουθενά».

τη μικρή προσέλευση κόσμου στο γήπεδο της Τρίπολης: «Παρότι ο Αστέρας είναι υγιής ΠΑΕ, περιμέναμε μεγαλύτερη ανταπόκριση κυρίως από την περιφέρεια. Γεωγραφικά η Τρίπολη είναι το κέντρο της Πελοποννήσου, αλλά περιμέναμε περισσότερη στήριξη για να γίνει ο Αστέρας πιο ανταγωνιστικός με τις ομάδες του κέντρου. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη».

το αν υπάρχει θέμα αντικατάστασης του Βαγγέλη Βλάχου: «Αυτά είναι τεχνικά θέματα».

τους στόχους του Αστέρα τη φετινή περίοδο: «Περιμένουμε η ομάδα να μείνει στη Σούπερ Λίγκα και να καθιερωθεί σαν ομάδα της μεγάλης κατηγορίας. Αυτό μας αρκεί και μας περισσεύει. Ομάδα που δεν κερδίζει στο γήπεδό της δεν μπορεί να έχει στόχους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.