Επιχείρηση: Ανασύνταξη

Στο ματς με τον Ολυμπιακό βόλου στρέφεται η προσοχή των "πράσινων", οι οποίοι "φουλάρουν" στα μετεγγραφικά.

Στο παρελθόν ανήκει η “λευκή” ισοπαλία (0-0) με τον Αστέρα Τρίπολης για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αρχίζει την επιχείρηση ανασύνταξης και επιστροφής στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι “πράσινοι” στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, περιμένοντας παράλληλα και την απόφαση της έφεσης που έχουν καταθέσει για την συγκεκριμένη τιμωρία.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο ματς με τους Αρκάδες και προτίθεται να προχωρήσει σε νέες αλλαγές στο βασικό σχήμα, ψάχνοντας την κατάλληλη χημεία, που θα δώσει το δικαίωμα στο “τριφύλλι” να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Παράλληλα, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν αρχίσει να κινούνται στο μετεγγραφικό παζάρι, καθώς η απόκτηση δημιουργικών μέσων θεωρείται επιβεβλημένη.

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση τουλάχιστον ενός μέσου, ενώ υπάρχουν σκέψεις για μια ακόμα προσθήκη στην συγκεκριμένη γραμμή, εφόσον υπάρξει κάποια καλή περίπτωση. Οι όποιες εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα, μεταφέρονται για μετά το ματς με τους Βολιώτες, με τους Κώστα Αντωνίου και Κάρλος Φρέιτας να αναζητούν από τώρα παίκτες, που θα στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας.

Το όνομα του Σχάαρς παραμένει στην κορυφή της σχετικής λίστας, ενώ προστέθηκε και αυτό του Κριστιάν Ροντρίγκεζ της Πόρτο. Ο 25χρονος Ουρουγουανό μεσοεπιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του Φερέιρα, ο οποίος τον γνωρίζει από το πέρασμά του στους “δάκους”. Επίσης, οι “πράσινοι” εξετάζουν και διάφορες επιλογές από την ελληνική αγορά, όπως αυτές των Ιγκλέσιας και Κουμορτζί, ενώ στο προσκήνιο επανήλθε και το όνομα του Πέτσκο, ο οποίος είχε βρεθεί κοντά στο “τριφύλλι” το περασμένο καλοκαίρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.