Όλα τα βλέμματα στο “Γ. Καραϊσκάκης” (video)

Το ενδιαφέρον των φιλάθλων στρέφεται στο "Γ. Καραϊσκάκης", όπου θα διεξαχθεί το όγδοο ετήσιο φιλικό παιχνίδι των φίλων Ζιντάν-Ρονάλντο, με αντίπαλο τους All Stars του Ολυμπιακού (21:15 Novasports 1).

Πρόκειται για μια σπουδαία πρωτοβουλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τόνισε σχετικά με την συγκεκριμένη εκδήλωση πως είναι μεγάλη τιμή για την Ελλάδα. Τα έσοδα της αναμέτρησης θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, όπως για την οικονομική ενίσχυση των πληγέντων της Αϊτής από τον καταστροφικό σεισμό του 2010, στους ανθρώπους που υποφέρουν από τις πλημμύρες στο Πακιστάν, αλλά και στα παιδιά με ειδικές ανάγκες στην Ελλάδα που νοσηλεύονται και εκπαιδεύονται, όπως επίσης θα παραχωρηθεί μέρος των εσόδων υπέρ των φτωχών, σε συνεργασία με την Εκκλησία του Πειραιά.

Ζιντάν: “Ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο”
Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του σπουδαίου φιλικού αγώνα στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ο Ζινεντίν Ζιντάν, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα της Nova, ευχήθηκε να γεμίσει το γήπεδο: “Ελπίζω να γεμίσει το γήπεδο. Για αυτό εξάλλου ερχόμαστε. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Αυτή η ιδέα γεννήθηκε από το Ρονάλντο, γιατί αυτό ς με επέλεξε πριν από 7 χρόνια. Όταν μου το είχε προτείνει, είχα ενθουσιαστεί. Βεβαίως πρέπει να τονίσουμε ότι δεν είμαστε πολιτικοί και δεν μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά. Μπορούμε όμως να βοηθήσουμε. Ξέρω πως είναι να περνάς δύσκολα, από τότε που μεγάλωνα στη Μασσαλία. Ελπίζω αυτό το διάστημα της κρίσης να τελειώσει”.

Καταλήγοντας ο βετεράνος Γάλλος ποδοσφαιριστής, τόνισε: “Εύχομαι το επόμενο παιχνίδι να γίνει στην Αλγερία. Δεν είναι καλό να ψάχνουν τον επόμενο Ζιντάν. Δεν είναι καλό να περιμένουν ο γιος μου να γίνει καλύτερος από μένα”.

Οι αστέρες ήρθαν με διάθεση

Λίγο μετά τις 12:00 έφτασε στην Ελλάδα ο Ρόναλντ Ντε Μπουρ, ο οποίος τόνισε κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”: “Εξαιρετική η πρωτοβουλία αυτή που παίρνουν οι Ζιντάν και Ρονάλντο. Δυο εξαιρετικοί χαρακτήρες που δημιουργούν τέτοια φιλικά για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Είναι καλές τέτοιες πρωτοβουλίες. Ελπίζουμε να γεμίσει το γήπεδο και να μαζευτούν χρήματα για αυτούς που τα χρειάζονται”.

Ο Τζιοβάνι Φαν Μπρόνκχορστ τόνισε αμέσως μετά την άφιξή του: “Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα δώσω το “παρών” σε μια τόσο σημαντική εκδήλωση. Στόχος μας είναι να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Έπαιξα πολλά χρόνια ποδόσφαιρο και πήρα πάρα πολλά από αυτό. Ήρθε η ώρα να επιστρέψω μερικά από αυτά μέσα από αυτό το παιχνίδι, το οποίο είναι για ιερό σκοπό”.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο συμπατριώτης του Ολλανδού, Πιέρ Φαν Χόιντονκ: “Σίγουρα είναι μεγάλη χαρά να παίρνω μέρος σε ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Το ποδόσφαιρο είναι το νούμερο ένα άθλημα σε όλο τον κόσμο και μπορεί μέσα από ένα παιχνίδι να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο. Αυτός είναι ο σκοπός μας και η παρουσία μας εδώ πέρα. Να βοηθήσουμε αυτούς που μας έχουν ανάγκη”.

Λίγο μετά την άφιξή του, ο Γιάγια Τουρέ δήλωσε: “Είμαι ευχαριστημένος που γύρισα στην Ελλάδα. Είμαι εδώ για έναν σημαντικό σκοπό και θέλω και εγώ να βοηθήσω. Πιστεύω πως βρίσκομαι σε ένα καλό σταυροδρόμι της καριέρα μου. Από την καριέρα μου στον Ολυμπιακό κρατάω την προβολή που είχα ως παίκτης από την συμμετοχή στο Champions League και η οποία κατάφερε να μου δώσει ώθηση για να προχωρήσω. Προς το τέλος της καριέρας μου θα ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ανυπομονώ να βρεθώ και πάλι μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας το βράδυ”.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Μάσιμο Μπουζάκα τόνισε για το μεγάλο ματς: “Είναι τιμή μου και είναι πρώτη φορά που μετέχω σε έναν τέτοιο αγώνα. Ελπίζω να είμαι σε καλή κατάσταση και να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων. Μερικές φορές το ποδόσφαιρο μπορεί να υποκαταστήσει την πολιτική και να βοηθήσει αυτούς που το έχουν ανάγκη. Θυμάμαι σαν ποδοσφαιριστές τους Ζιντάν-Ρονάλντο, ήταν οι καλύτεροι της γενιάς τους”.

Από την πλευρά του, ο Κριστιάν Καρεμπέ τόνισε: “Είμαι σε καλή φόρα. Μου έχουν πει πως θα παίξω και στις δυο ομάδες. Όταν θα αγωνίζομαι με τον Ολυμπιακό, λογικά θα μαρκάρω τον Ζιντάν. Χαίρομαι που είμαι εδώ και θα φορέσω ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ελπίζω να τα πάω καλά στον αγώνα. Είναι ο καιρός εμείς οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου να δώσουν κάτι πίσω στους ανθρώπους που το χρειάζονται”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.