Ανοίγουν οι θύρες του ΟΑΚΑ

Παρουσία των οπαδών του θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό Βόλου ο Παναθηναϊκός.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση που είχε ασκήσει η “πράσινη” ΠΑΕ και έσβησε την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που είχε επιβληθεί στο “τριφύλλι” για τα όσα είχαν γίνει στο ματς με τον Πανσερραϊκό. Επίσης, μειώθηκε το πρόστιμο που είχε επιβληθεί από τις 82.500 ευρώ στις 72.500 ευρώ.

Όπως αναφέρει το σκεπτικό της απόφασης, δεν αποδεικνύεται η συμμετοχή οπαδών του Παναθηναϊκού στα ευρείας κλίμακας επεισόδια και πέρασε η υπερασπιστική γραμμή των “πράσινων”, που έκανε λόγο για αντιεξουασιαστές, οι οποίοι βρίσκονταν περιμετρικά του ΟΑΚΑ. Επίσης, στην απόφαση αναφέρεται πως μικρή μερίδα οπαδών του “τριφυλλιού” πήραν μέρος στα επεισόδια, ενώ ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων τόνισε με νόημα στους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού: «Σας κρίναμε σήμερα με μεγάλη επιείκεια».

Την απολογία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε αναλάβει ο Γιάννης Κάρμης, ο οποίος τόνισε πως τα επεισόδια έγιναν περιμετρικά του γηπέδου, χωρίς ευθύνη της ΠΑΕ  και χωρίς την συμμετοχή οπαδών του “τριφυλλιού”. Επίσης, επέρριψε ευθύνες στην ηγεσία της αστυνομίας, τονίζοντας πως θα έπρεπε να έχει λάβει καλύτερα μέτρα.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κληθεί το απόγευμα της Τρίτης σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Η εκδίκαση της συγκεκριμένης υπόθεσης αναμένεται την Πέμπτη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.