Θέλει τον άτυπο τίτλο

Στον Ολυμπιακό σκέφτονται μόνο το ματς με την ΑΕΛ γιατί χρειάζονται μία ακόμα νίκη για να κατακτήσουν το... 50% του φετινού πρωταθλήματος.

Οι “ερυθρόλευκοι” λίγο πριν τη χειμερινή διακοπή και στο περιθώριο των εξελίξεων της επικείμενης συνάντησης για το μέλλον του Κέβιν Μιραλάς (σ. σ. οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης), έχουν ένα διπλό στόχο μπροστά τους.

Νίκη την Κυριακή στη Λάρισα εις βάρος της ΑΕΛ, προκειμένου να κατακτήσουν τον τίτλο του “πρωταθλητή χειμώνα” και “διπλό” στην Τρίπολη λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα εις βάρος του τοπικού Αστέρα, ώστε να εξασφαλιστεί η πρόκριση στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδος.

Άξίζει να αναφέρουμε ότι στο “στρατόπεδο” της ομάδας του Πειραιά, επικρατεί ικανοποίηση και περηφάνεια για την πολύ καλή διοργάνωση του φιλικού κατά της φτώχειας και παρότι υπάρχει δυσαρέσκεια για την αθώωση του Παναθηναϊκού, για τα επεισόδια στο ματς με τον Πανσερραϊκό, προτιμούν να επικεντρώσουν το ενδιαφέρον τους στα δύο επερχόμενα παιχνίδια τους, με τα οποία θα ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις τους για το 2010.

Σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, αρκετές περιπτώσεις εξετάζονται, τόσο από την εγχώρια αγορά, όσο και από αυτή του εξωτερικού, αλλά καμία δεν θα προχωρήσει πριν τα Χριστούγεννα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.