Ολυμπιακός όπως Άγιαξ

Με τον Άγιαξ παρομοίασε τον Ολυμπιακό ο Ντένις Ρόμενταλ, στον ολλανδικό Τύπο.

Ο διεθνής Δανός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των δυο ομάδων, ενώ τόνισε πως ότι είναι για την Ολλανδία ο “Αίαντας”, είναι και για την Ελλάδα ο Ολυμπιακός. Επίσης, ο έμπειρος παίκτης μίλησε και για τους Ρονάλντο, Μέσι και Μάρτιν Γιόλ. Ο Ρόμενταλ μίλησε στην ιστοσελίδα «Ajaxcafe.nl».

Αρχικά, δήλωσε: «Ο Άγιαξ είναι ότι είναι ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται κάθε χρονιά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος όπως και ο Άγιαξ, ενώ πέρα από τον Άγιαξ και ο Ολυμπιακός παίζει πολύ ωραία το 4-3-3 με δύο ακραίους χαφ. Είτε παίζεις 4-3-3 είτε 4-4-2 είναι το ίδιο, σημασία έχει πως εφαρμόζεις το σύστημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο ζήτημα αν ο Άγιαξ πρέπει να αναπτύσσεται από τα πλάγια, είναι δύσκολο να απαντήσω, αφού το θέμα είναι τι ποδόσφαιρο θέλει να παίζει ο Άγιαξ σαν σύλλογος».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην κόντρα μεταξύ Μέσι και Ρονάλντο: «Ο Λιονέλ Μέσι και  ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι δύο καλύτεροι παίκτες στον κόσμο, ειδικά όταν αγωνίζονται στα πλάγια και συγκλίνουν προς τα μέσα».

Ο Ρόμενταλ μίλησε και για τον Μάρτιν Γιόλ: “Τίποτα δεν είναι αναπόφευκτο σε έναν σύλλογο που είναι ο μεγαλύτερος στην Ολλανδία. Ο Άγιαξ πρέπει να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Πέρσι τα πήγαμε εξαιρετικά: 85 πόντοι και συνολικά 106 τέρματα. Η ομάδα δεν έχει αλλάξει πάρα πολύ. Ο μέσος όρος ηλικίας είναι μικρός, αλλά ο κύριος πυρήνας της ομάδας είναι ίδιος»

Tέλος, ο Δανός μέσος τόνισε για την αποχώρησή του από τη Δανία: «Ξέρουμε ότι εγώ και ο Άγιαξ δεν μπορούσαμε να φτάσουμε σε μια συμφωνία. Μετά την αποχώρηση μου από τον Άγιαξ ήταν επιλογή τους να μην καλύψουν τη θέση και να προωθήσουν μια λύση ρίσκου από τα φυτώρια της ομάδας. Αλλά η ζωή για τον Άγιαξ συνεχίζεται, κανείς δεν ασχολείται με μένα και τον Μάρκο (Πάντελιτς)».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.