Τσιρίλο: Για τους οπαδούς μας

Στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που δέχτηκαν άνανδρη επίθεση από τους Κροάτες αφιέρωσε την πρόκριση στο Europa League, ο Μπρούνο Τσιρίλο. Αιχμές από τον Πάμπλο Γκαρσία. Κοιτάμε ακόμα πιο μακριά Να περάσει ο επόμενος "Γκρέμισαν τα τείχη"

Χαρακτηριστικά, ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός τόνισε πως είναι χαρούμενος για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του, ενώ συμπλήρωσε πως υπογράμμισε πως ο “δικέφαλος του βορρά” απάντησε εντός αγωνιστικού χώρου στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Από την πλευρά του, ο Πάμπλο Γκαρσία άφησε αιχμές κατά ορισμένων αντιπάλων του ΠΑΟΚ εντός των συνόρων, τονίζοντας πως έχουν διαιτητική εύνοια στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Τσιρίλο τόνισε για τη μεγάλη πρόκριση στο Ζάγκρεμπ: «Είναι μία πολύ όμορφη μέρα για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος. Νομίζω ότι όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ κάναμε φανταστική δουλειά. Για εμάς ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και θέλαμε το καλύτερο για τους οπαδούς μας, ειδικά για αυτούς που χθες είχαν πρόβλημα. Ήμασταν πολύ κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους, αυτό που συνέβη δεν έχει σχέση με τον αθλητισμό και θέλαμε να αφιερώσουμε τη νίκη σε αυτούς τους ανθρώπους. Νομίζω ότι οι παίκτες και ο προπονητής τους (σ.σ. Χαλίλχοτζιτς) είχαν πει πολλά. Ο ΠΑΟΚ ήρθε εδώ χωρίς να μιλάει, πήρε τη νίκη και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη θριαμβευτής, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας και κάναμε φανταστικό παιχνίδι. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας, αλλά όλοι μας ήμασταν μία ομάδα, μία οικογένεια, ένα φανταστικό σύνολο».

Από την πλευρά του, ο Ουρουγουανός μέσος δήλωσε: «Δεν περιμέναμε ότι ο αγωνιστικός χώρος θα ήταν σε τόσο κακή κατάσταση. Η UEFA ήθελε να κάνουμε έργα στην Τούμπα για να παίξουμε στην Ευρώπη, αλλά εδώ ο αγωνιστικός χώρος είναι ομάδας δεύτερης κατηγορίας. Αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν. Τώρα πρέπει να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα και μετά να δούμε με ποιον θα κληρωθούμε και να προσπαθήσουμε να νικήσουμε, όπως πάντα. Αυτό που θέλουμε στο πρωτάθλημα, είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο, γιατί οι διαιτητές δε μας βοηθούν, όπως άλλες ομάδες. Γι’ αυτό αυτές οι ομάδες χρειάζονται τη βοήθεια των διαιτητών και όταν παίζουν στην Ευρώπη συνέχεια αποκλείονται. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με ταπεινοφροσύνη και τιμιότητα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.