Εκτός “μάχης” ο Καντέ

Δε θα δώσει το "παρών" στην αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής ο Σεντρίκ Καντέ. Πορτογαλικά εγκώμια για Νίνη.

Εκτός αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου θα μείνει ο Σεντρίκ Καντέ. Ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού έχει υποστεί διάστρεμμα στο αριστερό πόδι και ουσιαστικά τέθηκε εκτός “μάχης” για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καλείται να στρέψει την προσοχή του σε άλλες επιλογές για το κέντρο της άμυνας, με το βασικότερο σενάριο να θέλει τον Λουκά Βύντρα να μεταφέρεται στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Μπουμσόνγκ. Σε αυτή την περίπτωση, στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να αγωνιστεί ο Γιούρκας Σεϊταρίδης. Υπάρχει και η επιλογή της χρησιμοποίησης του Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας και της παραμονής του Βύντρα στα δεξιά της άμυνας.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε την Πέμπτη, δίχως άλλα προβλήματα και ο Φερέιρα καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς του ΟΑΚΑ. Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να χρησιμοποιήσει το 4-3-3 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, θέλοντας αντιμετωπίσει με αυτό τον τρόπο το πρόβλημα που έχει παρατηρηθεί στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο Φερέιρα θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα. Στην Παιανία βρέθηκε και ο Νικόλας Πατέρας, ο οποίος παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας, χωρίς να μιλήσει στους παίκτες.

Από εκεί και πέρα, αφιέρωμα στον Σωτήρη Νίνη έκανε η πορτογαλική ιστοσελίδα “academia-de-talentos.com”. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι η μεγάλη ελπίδα των “πράσινων”, ενώ συμπληρώνει πως κατά το παρελθόν είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.