Η κατρακύλα συνεχίζεται

Ολυμπιακός (Βόλου) κερνάει, Ολυμπιακός (Πειραιώς) πίνει. Οι Βολιώτες νίκησαν 1-0 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και «έστεψαν» τους Πειραιώτες πρωταθλητές χειμώνα.

Αν στην Τρίπολη την περασμένη εβδομάδα οι «πράσινοι» γκρεμίστηκαν από την κορυφή, χτες κατρακύλησαν ακόμη πιο κάτω. Έχασαν 1-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου στην έδρα τους, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα στο φινάλε του αγώνα να τους πάρουν στο κυνήγι οι οπαδοί τους.

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τις αδυναμίες του ενώ δεν είχε καμιά βοήθεια από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Το αντίθετο μάλιστα. Ο Πορτογάλος με τις επιλογές του πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα αντί να δυσκολέψει έκανε πιο εύκολη τη ζωή των αντιπάλων.  

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν εξαιρετικά στο τερέν και δεν άφησαν τους πρωταθλητές να δημιουργήσουν στα 94 λεπτά ούτε μια κλασική ευκαιρία. Την χαριστική βολή  την έδωσε ο Μόνχε στο 78΄ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την λανθασμένη απόκρουση του Τζόρβα και με σουτ σημείωσε το ιστορικό γκολ.

Ο διαιτητής Τριτσώνης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Λέτο, Νίνη, Ντολεζάι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδης, Κατσουράνης, Μαρίνος (73′ Γκαρσία), Νίνης (46′ Ιωαννίδης), Λέτο, Χριστοδουλόπουλος (65′ Πετρόπουλος), Σισέ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Ούμπιντες, Μαρτίν (90+ Ρόκας), Καπετάνος (61′ Μπρέσκα), Άλβαρεζ, Σανκαρέ, Ζέλεσι, Μόνχε (81′ Τόμας), Μητρόπουλος, Ζαραδούκας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.