Ενότητα ζήτησε ο Φερέιρα

Από τα αποδυτήρια αρχίζει τις επεμβάσεις του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει διαπιστώσει ότι το πρόβλημα της ομάδας ξεκινάει από τις σχέσεις των παικτών κι αυτό προσπαθεί να διορθώσει. Μιλώντας χτες στους ποδοσφαιριστές, είπε: « Έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει θέμα στα αποδυτήρια. Η κατάσταση δεν είναι αυτή που θέλω, ούτε και σε εσάς αρέσει. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε. Πρέπει να λειτουργήσουμε ως ομάδα και όχι ως άτομα για να αλλάξουμε την εικόνα που παρουσιάζουμε στο γήπεδο» είπε.

Ο Φερέιρα ανέλαβε τις δικές του ευθύνες για την εικόνα της ομάδας και ζήτησε από τους παίκτες να κάνουν το ίδιο.”Η ευθύνη βαραίνει όλους. Εσάς και εμένα. Εμείς χάσαμε έδαφος, εμείς πρέπει να το καλύψουμε. Από τη μέρα που ήρθα δουλεύουμε σκληρά, αλλά πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Μόνο με δουλειά μπορεί να αλλάξει η κατάσταση” τόνισε. Βλέποντας ότι οι παίκτες είναι προβληματισμένοι από τις αντιδράσεις των οπαδών είπε στους παίκτες: «Κατανοώ ότι οι αντιδράσεις ότι σας επηρεάζουν, αλλά πρέπει να τις ξεπεράσουμε. Είστε καλοί ποδοσφαιριστές, δεν ξεχάσατε τη μπάλα και εγώ σας πιστεύω.».

Οι ποδοσφαιριστές πληροφορήθηκαν την πρόθεση του Νικόλα Πατέρα να παραιτηθεί από την προεδρία και έπαθαν σοκ. Ορισμένοι μάλιστα προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί του για να μάθουν τις σκέψεις του αλλά και για να τον μεταπείσουν. Είναι πιθανό αύριο να πραγματοποιηθεί σύσκεψη του προέδρου με τους Γιάννη Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλο, όπου θα συζητηθεί το θέμα..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.