“Υποδοχή” στην αποστολή

Πιο βαρύ έγινε το κλίμα στην ΑΕΚ, μετά το νέο... χαστούκι από τον Ηρακλή. Οπαδοί "υποδέχτηκαν" την αποστολή. Χιμένεθ... έτοιμος για όλα

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 25-30 οπαδοί της ομάδας συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή στην Αθήνα και υποδέχτηκαν τους ποδοσφαιριστές, “στολίζοντας” τους με κοσμητικά επίθετα.

Πέντε από τους οπαδούς ζήτησαν να μιλήσουν απευθείας με τους παίκτες. Οι τρεις αρχηγοί της ομάδας, Δέλλας, Λυμπερόπουλος και Καφές αλλά και οι Χιμένεθ, Τζιμπούρ, Μανωλάς κατέβηκαν απο τους πούλμαν και άκουσαν τα… παράπονα των οπαδών.

“Είστε απαράδεκτοι. Δεν έχετε καμία δικαιολογία για το θέαμα που παρουσιάζεται σε κάθε παιχνίδι. Είναι η τελευταία σας φορά πια καθώς από την επόμενη δεν θα μείνουμε στα λόγια!”. Παράλληλα ζήτησαν από τον Μανόλο Χιμένεθ να πάρει κεφάλια και να διώξει από την ομάδα… όποιον δεν μπορεί.

Αξίζει να αναφερθεί πως για παν ενδεχόμενο στο σημείο βρέθηκε και μία κλούβα της αστυνομίας.

Στη συνέχεια, με εντολή του Χιμένεθ όλοι οι ποδοσφαιριστές παρέμειναν στο ξενοδοχείο και ο ίδιος μαζί με τους τρεις αρχηγούς τους μίλησαν σε έντονο ύφος, κάνοντας ένα μικρό απολογισμό και ψάχνοντας τα αίτια της πολύ άσχημης πορείας της Ενωσης.

Προπονητής και αρχηγοί μετέφεραν στους υπόλοιπους όσα τους είπε σε… έντονο ύφος η αντιπροσωπεία των οπαδών. “Είναι η τελευταία ευκαιρία. Πρέπει να καταλάβουμε σε ποιά ομάδα ανήκουμε. Ο κόσμος δεν μπορεί να περιμένει άλλο…”

Πλέον η εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης απέναντι στη Λάρισα για το Κύπελλο Ελλάδος μπορεί να χαρακτηριστεί κομβικής σημασίας καθώς όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, στην ΑΕΚ βαδίζουν πια σε ένα… τεντομένο σχοινί. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.