Με το … πάσο του στις μεταγραφές

Το +5 από τον Παναθηναϊκό δίνει στον Ολυμπιακό το περιθώριο να κινηθεί με το. πάσο του στις μεταγραφές.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί πλέον να εξετάσει με προσοχή όλες τις περιπτώσεις παικτών που έχουν προταθεί αλλά και να περιμένει μη τυχόν και προκύψουν «λαχεία» στη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου καθώς οι πρώτοι στόχοι που έχουν επισημανθεί δεν είναι και οι πλέον προσιτοί.

Ο Νεκουνάμ δύσκολα θα φύγει από την ομάδα του τώρα ενώ για τον Πέτροβιτς υπάρχουν ερωτηματικά για την άμεση προσαρμογή του στην ομάδα. Για τον Ράκιτιτς περιμένουν κι άλλες ομάδες στη. σειρά ενώ ο Γιοβάνοβιτς που βγήκε εσχάτως στο σφυρί από τη Λίβερπουλ και αρέσει στους «ερυθρόλευκους» έχει συμβόλαιο 3.5 εκ ευρώ τον χρόνο (εκτός αυτού δεν τηρεί τις προδιαγραφές του παίκτη που έχει ζητήσει ο Βαλβέρδε).

Στην ελληνική αγορά ωστόσο τα πράγματα φαίνονται πιο ξεκάθαρα με τους Κουμορτζί και Μανιάτη να είναι ψηλά στη λίστα. Ο Ολυμπιακός ενδέχεται να κινηθεί και για την απόκτηση επιθετικού αν τελικά φύγει ο Μήτρογλου. Αυτός που σίγουρα θα μείνει είναι ο Κέβιν Μιραλάς. Σε  συνάντηση με τον Κριστόφ Ενροτό, που θα γίνει στις αρχές του χρόνου θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία αφού ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να πληρώσει στη Σεντ Ετιέν τα 2.5 εκ της ρήτρας και διαπραγματεύεται μαζί του το ύψος της νέας ρήτρας.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση της Λάρισας για τη διαιτησία. Έκανε λόγο για προσπάθεια δημιουργίας κλίματος ενόψει του β΄ γύρου κι εξέφρασε τα δικά του παράπονα για τον Σπάθα: «Λάθη έχουν γίνει εκατέρωθεν, για παράδειγμα η αποβολή-μαρς του Ιγκλέσιας και πολλά ανάποδα φάουλ. Σε γενικές γραμμές, πάντως, όπως διαπίστωσαν όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα και μπορούσε να κερδίσει πιο εύκολα. Κι όσον αφορά τον ανεγκέφαλο φίλαθλο που αναφέρει η Λάρισα, καλό θα είναι η διοίκηση να προλαμβάνει τέτοια επεισόδια και να προστατεύει τους διαγωνιζόμενους στο γήπεδο» είπε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.