Στροφή στα Τρίκαλα

Να μείνουν ανεπηρέαστοι από τις διοικητικές εξελίξεις θέλουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, ενόψει του αγώνα κυπέλλου.

Στην άκρη προσπαθούν να βάλουν τα διοικητικά προβλήματα της ομάδας, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» καλούνται να ξεχάσουν την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Τρικάλων για το κύπελλο Ελλάδος. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προσπάθησε τις προηγούμενες ημέρες να ανυψώσει το ηθικό των παικτών του και τους τόνιζε πως μπορούν να αναστρέψουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο πρωτάθλημα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ υπογράμμισε πως η προσοχή όλων θα πρέπει να στραφεί στο ματς της Τετάρτης και όχι στις διοικητικές εξελίξεις. Ο Φερέιρα δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγή συστήματος, παρά μόνο προσώπων στο βασικό σχήμα, καθώς ο Βύντρα θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας, ενώ οι Ζιλμπέρτο και Καραγκούνης αναμένεται να πάρουν θέση στο βασικό σχήμα.

Οι αρχηγοί του «τριφυλλιού» πήραν την πρωτοβουλία και ξεκίνησαν κουβέντα στα αποδυτήρια της ομάδας, με τους παίκτες να συμφωνούν πως πρέπει να αφήσουν στην άκρη τους εγωισμούς και να στρέψουν την προσοχή τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας. Τέλος, μετά την οριστικοποίηση της νέας σύνθεσης του διοικητικού συμβουλίου θα γίνουν οι όποιες κινήσεις για τη μετεγγραφική ενίσχυση της ομάδας. Οι Αντωνίου και Φρέιτας έχουν ήδη ετοιμάσει σχετική λίστα, με ορισμένα ονόματα παικτών, όμως θα πρέπει να δοθεί έγκριση από τη νέα διοίκηση, πριν προχωρήσουν σε διαπραγματεύσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.