Σενάρια πώλησης

Σκέψεις για παραχώρηση του Ίσμαελ Μπλάνκο τον Ιανουάριο από την ΑΕΚ, αν δεν επιτευχθεί συμφωνία.

Ανοιχτό φαίνεται πως αφήνει η διοίκηση της ΑΕΚ το ενδεχόμενο παραχώρησης του Ίσμαελ Μπλάνκο, σε περίπτωση που «ναυαγήσουν» για μια ακόμα φορά οι διαπραγματεύσεις για την επέκταση της συνεργασίας. Οι ιθύνοντες της Ένωσης τονίζουν πως δε θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν τον παίκτη, χωρίς να μπουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου, δε θα έλεγαν «όχι» σε ενδεχόμενες προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, εφόσον δεν υπάρξει ούτε στο άμεσο μέλλον συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Από εκεί και πέρα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπουν στην τελική ευθεία τα μετεγγραφικά θέματα της ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ζητήσει την απόκτηση δεξιού μπακ, ενός αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού και ενός περιφερειακού επιθετικού. Με βάση τα οικονομικά δεδομένα της Ένωσης, οι προσπάθειες θα επικεντρωθούν στην απόκτηση ελεύθερων ή δανεικών ποδοσφαιριστών, με τον Ανδαλουσιανό τεχνικό να έχει στραμμένη την προσοχή του και στην Ισπανία.

Επίσης, ο Χιμένεθ θα παραδώσει στη διοίκηση τη λίστα με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δεν υπολογίζονται και στην συνέχεια, θα ξεκινήσουν οι επαφές για τη λύση της συνεργασίας. Δεν αποκλείεται ορισμένοι παίκτες να παραχωρηθούν είτε δανεικοί, είτε ως έμψυχα ανταλλάγματα για κάποια μετεγγραφή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.