Ανταλλάξανε δώρα στην Παιανία

Ο Αγιος Βασίλης έκανε πρόωρη επίσκεψη στην Παιανία. Σε μία προσπάθεια για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις των "πρασίνων" έγινε ανταλλαγή δώρων με... νόημα.

Ο Αγιος Βασίλης έκανε μία πρόωρη επίσκεψη στην Παιανία, στο περιθώριο της προπόνησης της Τρίτης. Σε μία προσπάθεια για να εξομαλυνθούν οι σχέσεις των “πρασίνων” έγινε ανταλλαγή δώρων με… ιδιαίτερο νόημα.

Έτσι ο εμπνευστής της ιδέας, Τζιμπρίλ Σισέ, έδωσε στον Σίντνεϊ Γκοβού, μία κούτα τσιγάρα Marlboro και ένα μπουκάλι ουίσκι Famous Grouse, πάνω στο οποίο υπήρχε το πρόσωπο του πρώην παίκτη της Λιόν.

Ο Σωτήρης Νίνης από την πλευρά του έδωσε μία τσάντα με μπάλες στον Σεμπάστιαν Λέτο, ενώ ο Λουίς Γκαρσία πήρε ένα καθρεφτάκι προκειμένου να φτιάχνει πιο εύκολα τα μαλλιά του.

Η διαδικασία αυτή βοήθησε στην αποφόρτιση του τεταμένου λόγω των διοικητικών εξελίξεων αλλά και των αποτυχημένων αποτελεσμάτων κλίματος.

Στο μεταξύ, στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκό ήρθε πρόσκληση για τον Λουίς Γκαρσία προκειμένου να συμμετάσχει στο φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην εθνική καταλονίας με τη αντίστοιχη της Βασκονίας στις 28/12, ωστόσο οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” και ο παίκτης δεν την… αποδέκτηκαν καθώς εκείνη τη μέρα είναι προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση για τους “πράσινους”.

Σε ότι αφορά τον αγώνα του Κυπέλλου με τα Τρίκαλα, όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, σε σχέση με την ομάδα που αντιμετώπιε τον Ολυμπιακό Βόλου στο “Σπύρος Λούης”. Θέση στο βασικό σχήμα θα έχει εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο Ορέστης Καρνέζης.

Τέλος την Πέμπτη έχει κληθεί σε απολογία ο Παναθηναϊκός για όσα έγιναν στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η υπερασπιστική γραμμή θα είναι ίδια με αυτή της ΑΕΚ, η οποία είχε υποστηρίξει σε ανάλογη περίπτωση πως οι οπαδοί στράφηκαν εναντίον της ίδιας τους της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.