Προσοχή στη Λάρισα

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε στους παίκτες της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, ενόψει Λάρισας.

Να δείξουν την απαραίτητη προσοχή και σεβασμό στο ματς απέναντι στη Λάρισα ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ, ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός υπογράμμισε στους “κιτρινόμαυρους” πως η αποστολή τους στην αναμέτρηση της “Ael FC Arena” δε θα είναι εύκολη, ενώ συμπλήρωσε πως η Ένωση θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη, συγκριτικά με το ματς απέναντι στον Ηρακλή, αν θέλει να πάρει την πρόκριση.

Ο Χιμένεθ τόνισε χαρακτηριστικά στους παίκτες του: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Μην ξεγελιέστε από το πρωτάθλημα. Θα έχουμε πρόβλημα, αν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά».

Στην συνέχεια, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός προχώρησε και σε τακτικές παρατηρήσεις: «Όταν είστε στην επίθεση και χάνετε τη μπάλα, αργείτε να επιστρέψετε και ο αντίπαλος βάζει εύκολα γκολ στις αντεπιθέσεις. Χάνετε τις θέσεις σας μπροστά και βρισκόμαστε εκτεθειμένοι».

Όσον αφορά στις σκέψεις του για την ενδεκάδα, ο Χιμένεθ αναμένεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ο Σάχα θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Δέλλας και Μανωλάς θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Γιάχτις και Καράμπεας θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας. Τα δυο αμυτνικά χαφ θα είναι οι Μάκος και Καφές, ενώ οι Λυμπερόπουλος, Μπερνς και Σκόκο θα αγωνιστούν πίσω από τον μοναδικό προωθημένο της Ένωσης, που θα είναι ο Μπλάνκο.

Τέλος, στα μετεγγραφικά στη λίστα της Ένωσης έχει μπει και το όνομα του Ντιόγκο Σιλβέστρε Μπιντενκόουρτ, ο οποίος αγωνίζεται στην Σάο Πάολο. Ο νεαρός Βραζιλιάνος παίκτης είναι μέλος της ομάδας Νέων της “σελεσάο”, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν εκδηλώσει και άλλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.