Επίσκεψη οπαδών στον Χιμένεθ

Περίπου 100 μέλη της Original, πήγαν στο σπίτι του Χιμένεθ. "Βρέχει" προτάσεις για παίκτες.

Οι επισκέψεις των οπαδών της ΑΕΚ συνεχίστηκαν, αλλά αυτή τη φορά δεν είχαν καμία σχέση με τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στο ξενοδοχείο, κατά την επιστροφή της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη. Περίπου 100 φίλοι της Ένωσης, μέλη της Original, πήγαν στο σπίτι του Μανόλο Χιμένεθ για να του εκφράσουν τη στήριξή τους προς το πρόσωπό του. Επίσης τον προέτρεψαν να κάνει ό, τι θεωρεί πιο σωστό για να επιστρέψει η ΑΕΚ στο δρόμο των επιτυχιών.

«Είμαστε μαζί σου. Σε πιστεύουμε και μπορείς να αλλάξεις την κατάσταση. Γυρίστε με τη νίκη την Πέμπτη απ’ τη Λάρισα», ήταν ορισμένες από τις ατάκες που άκουσε ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος ξαφνιάστηκε ευχάριστα και δεν έκρυψε ότι συγκινήθηκε από τη συγκεκριμένη κίνηση των φιλάθλων. Τους τόνισε μάλιστα ότι θα κάνει τα πάντα για να εκπληρώσει τους στόχους της ομάδας.

Σε ότι αφορά στα σενάρια που όλο και θα αυξάνονται όσο πλησιάζουμε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, δύο ποδοσφαιριστές τη Ναντ έχουν προταθεί στην Ένωση. Ο λόγος για τον 22χρονο αμυντικό χαφ Ουίλιαμ Βανκέρ και τον 28χρονο αριστερό μπακ Αουρελιέν Καπέ. Τους δύο άσσους των «καναρινιών» παρακολούθησε μάλιστα και ο Άρναρ Γκρέταρσον, ο οποίος ψάχνει συνεχώς λύσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Αξίζει τέλος να αναφέρουμε ότι στα γραφεία της ΠΑΕ έφτασαν δύο ακόμα προτάσεις. Ο λόγος για τον αριστερό μπακ της Σοσό, Μπουκαρί Ντραμέ, ο οποίος είχε προταθεί και στο παρελθόν, καθώς και για τον 21χρονο αριστεροπόδαρο ακραίο αμυντικό της Σάο Πάολο, Ντιόγκο Σιλβέστρ (σ. σ. με τη μορφή δανεισμού ο τελευταίος).

Μανώλης Βογιατζάκης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.