Κρατάει μόνο την πρόκριση

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου είναι μάλλον το μόνο κρατούν όλοι όσοι βρίσκονται γύρω από τον ΠΑΟΚ. Η κακή εμφάνιση και η αγχωτική νίκη επί των Ιωαννίνων, κόντρα στους οιωνούς που δημιουργήθηκαν από την αρχή του αγώνα, ήρθαν σα... λογική συνέχεια της εμφάνισης στην Κέρκυρα. Η διακοπή λόγω των εορτών δίνει υπερπολύτιμο χρόνο για διάφορα καίρια θέματα.

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου είναι μάλλον το μόνο κρατούν όλοι όσοι βρίσκονται γύρω από τον ΠΑΟΚ. Η κακή εμφάνιση και η αγχωτική νίκη επί των Ιωαννίνων, κόντρα στους οιωνούς που δημιουργήθηκαν από την αρχή του αγώνα, ήρθαν σα… λογική συνέχεια της εμφάνισης στην Κέρκυρα. Η διακοπή λόγω των εορτών δίνει υπερπολύτιμο χρόνο για διάφορα καίρια θέματα.

Εχουμε και λέμε:
1. Τραυματισμοί, Μαλεζάς, Βιτόλο, Ιβιτς, Μουλίμοβιτς κι από σήμερα . Μπουσαϊντί. Ο Τυνήσιος προστέθηκε στη μακρόσυρτη λίστα του ιατρικού δελτίου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κατόπιν σχετικής εξέτασης η πρώτη διάγνωση έκανε λόγο για θλάση δευτέρου βαθμού αλλά η πλέον αξιόπιστη και ακριβής θα διενεργηθεί αύριο,

2. Κόπωση: Πολλοί βασικοί παίκτες, όπως οι Κοντρέρας, Τσιρίλο, Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης, έχουν ουσιαστική ανάγκη την ξεκούραση, έχοντας στις πλάτες τους τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής ως τώρα σε μια σειρά πολλών αγώνων μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα,

3. Σχεδιασμός: Διοίκηση, τεχνικός διευθυντής και τεχνική ηγεσία θα καθίσουν να συζητήσουν, να διαγνώσουν τις ανάγκες της ομάδας και λαμβάνοντας υπ’ όψη τους όλα τα δεδομένα να καταλήξουν σε τυχόν αποδεσμεύσεις ή προσθήκες στις θέσεις που αποδεδειγμένα «πονάει» ο «Δικέφαλος».

Εξίσου βέβαιο είναι πως δίχως αγωνιστικές υποχρεώσεις μέχρι τις 5 Ιανουαρίου του νέου έτους, οι διοικούντες θα έχουν μεγαλύτερη ευχέρεια ν’ ασχοληθούν και με θέματα που ναι μεν άπτονται του παρόντος και του μέλλοντος του ΠΑΟΚ αλλά αναγκαστικά μπαίνουν σε δεύτερη προτεραιότητα. Παράλληλα, καλοδεχούμενη θα ήταν και μια ολιγοήμερη ηρεμία όμως μάλλον δεν είναι γραφτό να συμβεί κάτι τέτοιο.

Αρχικά, η ΠΑΕ διαψεύδει τη φήμη που κυκλοφόρησε περί πώλησης του Ντάριο Κρέσιτς, ενδεχόμενο που ενισχύθηκε κι από την απουσία του Κροάτη από την αποστολή της σημερινής αναμέτρησης, με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου» να εξηγούν πως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική κι είχε να κάνει με την απαραίτητη – βάση κανονισμών της διοργανώτριας αρχής του Κυπέλλου – δυο ποδοσφαιριστών κάτω των 21 ετών.

Σε κατηγορηματική διάψευση προχώρησαν και για το θέμα που ανέκυψε μέσω τηλεοπτικού ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο ο ΣΔΟΕ βρήκε παρατυπίες στην ΠΑΕ στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο. Η μόνη παρατυπία που βρέθηκε, σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ήταν μια διαφορά 130 εισιτηρίων μεταξύ αυτών που δηλώθηκαν κι αυτών που κόπηκαν και τίποτ’ άλλο. Μάλιστα, συμπλήρωσαν πως γνωρίζουν τις συνέπειες ενός χρηματικού προστίμου δυο-τριών χιλιάδων ευρώ κι επιφυλάσσονται για κάθε νομικό δικαίωμά τους.

Ολοκληρώνοντας, ο Μάκης Χάβος αποφάσισε πως στον εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη θα εκτίσει ο Πάμπλο Γκαρσία την ποινή της μιας αγωνιστικής για τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών.

Κωστής Μπότσαρης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.