Ονοματολογία

Κορυφώνεται η ονοματολογία στον Άρη, λίγες ημέρες πριν παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Κορυφώνεται η ονοματολογία στον Άρη, λίγες ημέρες πριν παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Προ ημερών είχαμε γράψει για ενδιαφέρον των «κίτρινων» για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Μπαρτσελόνα Β΄ αγώνες της οποίας παρακολούθησαν κατά την πρόσφατη παραμονή τους στη Βαρκελώνη, Γιάννης Κόντης και Γιάννης Μιχαλήτσος. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ισπανικού τύπου ένας παίκτης που φαίνεται να ενδιαφέρει είναι ο 24χρονος επιθετικός Μπένχαμιν Μαρτίνεθ Μαρτίνεθ ή αλλιώς Μπένχα. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή με έφεση στο σκοράρισμα κάτι το οποίο αναζητά. επειγόντως ο Άρης.

Ένα άλλο όνομα που βγήκε στο προσκήνιο πάλι μέσω ξένων δημοσιευμάτων είναι και αυτό του 22χρονου βραζιλιάνου επιθετικού Τζόμπσον Λεάντρο Περέϊρα Ντε Ολιβέϊρα. Ο τελευταίος αγωνίζεται στη Μποταφόνγκο, ενώ ένα διάστημα θήτευσε και στο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας!

Στο μεταξύ όπως όλα δείχνουν ο Τόνι Κάλβο θα καταλήξει ως δανεικός στη Πάρμα με την οποία διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας ο Μανέλ Φερέρ. Ο γνωστός ατζέντης έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον ιταλικό σύλλογο στον οποίο συμφωνεί να μετακομίσει και ο ίδιος ο Κάλβο. Έτσι θα κλείσει ένα θέμα που απασχόλησε έντονα τους ανθρώπους του Αρη το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Εξάλλου το τελευταίο τριήμερο των μίνι διακοπών τους απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη οι οποίοι τη Δευτέρα καλούνται να δηλώσουν «παρών» στο προσκλητήριο του Εκτορ Ραούλ Κούπερ στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου. Οι περισσότεροι βρίσκονται στις ιδιαίτερες πατρίδες όπου θα περάσουν τα Χριστούγεννα με τα προσφιλή τους πρόσωπα. Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που προτίμησαν πιο καλοκαιρινούς προορισμούς, όπως για παράδειγμα ο Νταρσι Νέτο ο οποίος βρίσκεται στο εξωτικό Ντουμπάϊ!

Παναγιώτης Στεφάνου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.