Πορτίγια έρχεται, Πορτιγια φεύγει

Τον Κρίστιαν Πορτίγια περιμένουν οι άνθρωποι του Αρη στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο ένας άλλος Πορτίγια, ο Αλβάρο Σουάρεθ παίρνει τον αντίθετο δρόμο.

Τον Κρίστιαν Πορτίγια περιμένουν οι άνθρωποι του Αρη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «κιτρίνους» για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Ωστόσο ένας άλλος Πορτίγια, ο Αλβάρο Σουάρεθ, που βρίσκεται από το καλοκαίρι στην ομάδα φαίνεται πως δεν είναι στα πλάνα του Κούπερ ενόψει της συνέχειας της περιόδου, καθώς δεν έχει κατορθώσει να πείσει με τις εμφανίσεις του. Το πιο πιθανό είναι τις επόμενες ημέρες να γίνουν προσπάθειες απεμπλοκής του από το κιτρινόμαυρο συγκρότημα, μαζί με τον Ναφτί και ίσως τον Ρουϊζ που επίσης δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του. Όλα βεβαίως θα εξαρτηθούν και από τα αποτελέσματα των προσπαθειών που καταβάλουν οι Φερέρ και Κόντης για ενίσχυση. Αναλόγως με τους ποδοσφαιριστές που θα ενταχθούν στο ρόστερ, θα ακολουθήσουν και οι σχετικές αποδεσμεύσεις.

Εξάλλου νέα διάσταση στο θέμα της μετακίνησης του Κώστα Μήτρογλου από τον Ολυμπιακό, έδωσε με δηλώσεις του ο μάνατζερ του διεθνούς επιθετικού, Γιάννης Λόμης ο οποίος τόνισε πως ο πελάτης του προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στον Αρη και όχι στον Πανιώνιο, καθώς στους Θεσσαλονικείς θεωρεί πως θα έχει καλύτερες συνθήκες να εξελιχθεί ως ποδοσφαιριστής. Με δεδομένο πως ο Αρης ψάχνει διακαώς για έναν παίκτη τύπου Μήτρογλου για την επίθεση, αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι εξελίξεις…

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα μετά από μια εβδομάδα οι παίκτες του Αρη. Στην απογευματινή προπόνηση, πάντως, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου, δεν έδωσαν το παρών οι Γκιάρο, Τόχα, Φατί, Ρουϊζ και Νέτο. Οι δύο πρώτοι λόγω της έξτρα άδειας που τους χορηγήθηκε, ενώ οι δύο τελευταίοι, διότι έχασαν τις πτήσεις που θα τους μετέφεραν στη Θεσσαλονίκη. Σε ότι αφορά τον Ρικάρντο Φατί, εγκλωβίστηκε μαζί με πολύ κόσμο στο αεροδρόμιο του Παρισιού, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει την κεντρική και βόρεια Ευρώπη. Και οι τρεις εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσουν το παρών στο αυριανό προσκλητήριο του Κούπερ. Τέλος, Χουάνμα και Αγτζίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ τα ευχάριστα ήρθαν από τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία ο οποίος ξεκίνησε τρέξιμο και πολύ σύντομα θα είναι έτοιμος να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

*Στο δυναμικό της Πάρμα εντάσσεται από  την Τρίτη ο Τόνι Κάλβο ο οποίος ξεκινά προπονήσεις με την ιταλική ομάδα. 
                                                                 
…Παναγιώτης  Στεφάνου           
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.