Το… σχέδιο για τον Μανιάτη

Στην ΑΕΚ είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα έτσι ώστε να καλύψουν το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Γιάννη Μανιάτη.

Στην ΑΕΚ είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα έτσι ώστε να καλύψουν το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Γιάννη Μανιάτη. Ο άσος του Πανιωνίου αποτελεί το διακαή πόθο των ανθρώπων της Ενωσης και ευελπιστούν να είναι αυτοί που θα βγουν νικητές στο κυνήγι του διεθνούς άσου.

Η Ενωση είναι έτοιμη να ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τους Λεονάρντο, Αργυρίου, οι οποίοι θα συμπεριληφθούν στα έμψυχα ανταλλάγματα. Ο Βραζιλιάνος δεν έχει θέλξει με την απόδοση του και ο Χιμένεθ δεν θα ήταν αρνητικός να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, ενώ για τον Αργυρίου ο Ισπανός πιστεύει πως δεν είναι ακόμα έτοιμος να προσφέρει στην ΑΕΚ.

Εκτός από τους δύο παραπάνω παίκτες η ΑΕΚ έχει γεμάτη και τη λίστα της με άλλους ποδοσφαιριστές, καθώς στην έξοδο βρίσκονται οι Ντατόμο, Εντερ, Γκερέιρο και Πατσατζόγλου. Ο τελευταίος πάντως είναι δύσκολο να ντυθεί στα “κυανέρυθρα”, αφού πριν λίγους μήνες, όταν και αποχώρησε από την Ομόνοια, δεν είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Τάκη Λεμονή.

Σε λίγες μέρες ανοίγει η μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και οι προσπάθειες των ανθρώπων της ΑΕΚ θα ξεκινήσουν από νωρίς…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.