Δώνης: Καλή κλήρωση

Ευχαριστημένος από την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης.

Ευχαριστημένος από την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως το σημαντικότερο είναι πως ο Ατρόμητος απέφυγε τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι αυτή την στιγμή η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Ο Δώνης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την κλήρωση: «Πρωταρχικός στόχος ήταν να αποφύγουμε τον Ολυμπιακό που ήταν η πιο δυνατή ομάδα. Όταν σου τυχαίνει αντίπαλος από Β’ Εθνική μπορείς να πεις ότι είναι καλή η κλήρωση όμως δεν υποτιμάμε καμιά ομάδα και το Κύπελλο είναι όλο εκπλήξεις».

Για τις προτεραιότητες της ομάδας: «Αυτό που μας απασχολεί είναι πριν φτάσουμε στα ματς Κυπέλλου να έχουμε καλή συγκομιδή στο πρωτάθλημα και να ξεφύγουμε γιατί δεν μας αρμόζει αυτή η θέση αυτή ως ομάδα»

Για τα άλλα ζευγάρια: «Νομίζω ότι αυτά τα ζευγάρια είναι αμφίρροπα. Είναι η καλή μέρα που θα βρεθεί ο καθένας, δεν είναι πρωτάθλημα. Κυρίαρχο στοιχείο ότι όλα ματς ότι είναι αμφίρροπα, στα φαβορί είναι η δικιά μας ομάδας γιατί παίζουμε με ομάδα Β’ Εθνικής, αλλά στα υπόλοιπα θα μετρήσει ποιος θα βρεθεί στην καλύτερη μέρα».

Για το αν μπορεί ο Ατρόμητος να διεκδικήσει την Ευρώπη μέσω του Κυπέλλου: «Εμείς θα διεκδικήσουμε όλα τα ματς. Δεν είναι έτοιμη η ομάδα για Ευρώπη, χτίζουμε ενάμισι χρόνο τώρα. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να το διεκδικήσουμε. Το βλέπουμε και σε άλλες χώρες ότι το Κύπελλο δίνει αυτή τη δυνατότητα. Έχουμε φιλοδοξία να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο»

Για τις μεταγραφές: «Προσπαθούμε να ενισχυθούμε στο μεσοαμυντικό κομμάτι»

Για το πρώτο ματς του β’ γύρου: «Παίζουμε με τη Λάρισα εντός. Είναι ένα πολύ καθοριστικό ματς κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα που βρίσκεται σε άσχημη θέση. Θα το χαρακτήριζα ως το πιο σημαντικό για μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.