Σοκ με Μπουσαΐντι

Περίπου έξι εβδομάδες θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων ο Ανίς Μπουσαΐντι.

Περίπου έξι εβδομάδες θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων ο Ανίς Μπουσαΐντι. Ο Μαροκινός μπακ του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, το οποίο τελικά είναι σοβαρότερο από ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί. Ο Μάκης Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει τον συγκεκριμένο παίκτη για περισσότερο από ένα μήνα και αυτό ίσως αλλάξει τα δεδομένα και στο μετεγγραφικό επίπεδο, καθώς υπάρχουν ήδη σκέψεις για την απόκτηση ενός δεξιού μπακ.

Ο παίκτης έχει ξεκινήσει ήδη πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν την Τετάρτη την προετοιμασία τους για τον αγώνα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Η άδεια των Χριστοουγέννων τελείωσε για τους «ασπρόμαυρους» και ο Μάκης Χάβος είδε τους παίκτες του να επιστρέφουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Από την προπόνηση απουσίαζαν οι Αντελίνο Βιεϊρίνια, Ντάριο Κρέσιτς, Βίκτορ Βιτόλο και Δημήτρης Σαλπιγγίδης, οι οποίοι πήραν άδεια από τον Μάκη Χάβο.

Από εκεί και πέρα, ο Μάκης Χάβος δήλωσε για την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος: «Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι το ζευγάρι του τελικού, όμως, η κληρωτίδα είχε διαφορετική άποψη. Εμείς έχουμε στόχο το Κύπελλο και θέλουμε να το κατακτήσουμε. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις συνθήκες και των δύο παιχνιδιών την ώρα που πρέπει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.