Συμφωνία για τέσσερις

Τέσσερις θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι μεταγραφικές κινήσεις που θα πραγματοποιήσει ο Αρης...

Τέσσερις θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι μεταγραφικές κινήσεις που θα πραγματοποιήσει ο Αρης κατά τη τρέχουσα περίοδο. Σε αυτό τον αριθμό κατέληξαν Κούπερ και διοίκηση της ΠΑΕ και αυτό που απομένει είναι η ολοκλήρωση αυτών των κινήσεων.

Αν υποθέσουμε ότι ο Κρίστιαν Πορτίγια πρέπει να θεωρείται «κίτρινος» (το επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς και ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Κόντης), τότε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αναμένονται ακόμη τρεις παίκτες. Μιλάμε για τον επιθετικό περιοχής, τον αριστερό χαφ και όπως όλα δείχνουν έναν μπακ. Ο κ. Κούπερ ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του Αρη πως δεν επιθυμεί πολλούς καινούριους ποδοσφαιριστές τη δεδομένη χρονική στιγμή στην ομάδα, ενώ παράλληλα τους τόνισε πως το καλύτερο θα ήταν άλλοι τέσσερις να αποχωρήσουν, προκειμένου να μην… υπερφορτώνονται οι προπονήσεις.

Το πλαίσιο, λοιπόν, είναι απολύτως συγκεκριμένο και εντός των προσεχών ωρών αναμένονται ανακοινώσεις. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα την Πέμπτη να ανοίξει τον χορό ο Πορτίγια. Σε ότι αφορά τις αποχωρήσεις πέραν του Κάλβο, τη σχετική λίστα συμπληρώνουν οι Ναφτί, Αλβάρο Πορτίγια και Ρουϊζ. Δεν πρέπει να αποκλειστούν πάντως και οι εκπλήξεις.

Στο μεταξύ στο πνεύμα των ημερών θα κινηθούν το απόγευμα της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές του Αρη οι οποίοι θα επισκεφθούν την πτέρυγα παιδιατρικής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Πιο συγκεκριμένα θα βρεθούν κοντά στα παιδιά της «Λάμψης», προσφέροντας δώρα στα μικρά παιδιά. Αρης και «Λάμψη» έχουν αναπτύξει από παλιά δεσμούς φιλίας, έχοντας μάλιστα για ένα διάστημα το λογότυπό της στο μπροστινό μέρος της φανέλας. Είναι άλλη μια κίνηση ανθρωπιάς του ποδοσφαιρικού τμήματος του Αρη το οποίο με κάθε ευκαιρία προσπαθεί να προσφέρει και κοινωνικό έργο, βάζοντας για λίγο στην άκρη το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

…Παναγιώτης  Στεφάνου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.