“Μόνο διοίκηση και Βαλβέρδε μιλάνε με τον Κώστα”

Ο πατέρας του Μήτρογλου μίλησε στο Novasports.gr για το μέλλον του ποδοσφαιριστή

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της πιθανής παραχώρησης του Κώστα Μήτρογλου σε ομάδα της Ελλάδας ή του εξωτερικού, το Novasports.gr επικοινώνησε με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή των ερυθρολεύκων, Γιώργο Μήτρογλου, ο οποίος ήταν αποκαλυπτικός.

Σύμφωνα με δηλώσεις μάνατζερ για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού ενδιαφέρεται η Βέρντερ Βρέμης προκειμένου να καλύψει το κενό του Αλμέιδα, ενώ ο και ο ίδιος ο Μήτρογλου φέρεται σύμφωνα με τον μάνατζερ να έχει σαν προτεραιότητα του τη μεταγραφή του στο εξωτερικό και όχι στον Άρη ή τον Πανιώνιο. Ο πατέρας του ποδοσφαιριστή με αποκλειστικές δηλώσεις του στο Novasports.gr, ξεκαθάρισε ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει και ότι ουδέποτε έχουν μιλήσει με τον Ολυμπιακό για πιθανή παραχώρηση του Κώστα.

«Ότι μέχρι τώρα έχει δει το φως της δημοσιότητας για πιθανή παραχώρηση του Κώστα τόσο ο ίδιος όσο και εγώ τα διαβάσαμε απλώς χωρίς να έχουμε καμία ενημέρωση. Για αυτό το λόγο είμαι υποχρεωμένος να υπενθυμίσω ότι ο Κώστας είναι παίχτης του Ολυμπιακού και οι μόνοι που μπορούν να μιλάνε μαζί του και να δημοσιοποιούν απόψεις είναι η διοίκηση και ο προπονητής  του Ολυμπιακού. Οποιεσδήποτε δηλώσεις μάνατζερ και διαφόρων διαμεσολαβητών δεν μας ενδιαφέρουν! Όταν θελήσει κάτι ο Ολυμπιακός είμαστε σίγουροι ότι θα μιλήσει μόνο μαζί μας και από κει και μετά θα δούμε τι θα πράξουμε.»  

…Γιώργος Βασιλείου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.