Νέα πρόταση για Μανιάτη

Η ΑΕΚ θα καταθέσει και τρίτη πρόταση στον Πανιώνιο για την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη.

Η ΑΕΚ θα καταθέσει και τρίτη πρόταση στον Πανιώνιο για την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη.Αυτή θα είναι κατά 100.000 ευρώ μεγαλύτερη από την προηγούμενη, δηλαδή θα φτάνει τις 500.000 ευρώ. Στα μετρητά θα συμπεριλάμβάνεται ο Λεονάρντο ελεύθερος και πληρωμένος μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς κι ένας ακόμη παίκτης με τη μορφή δανεισμού.

Στο μεταξύ θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Ιβάν Γκονθάλεθ. Ο Ισπανός στόπερ μιλώντας στη «SportDay» δήλωσε πως η ΑΕΚ αποτελεί μια καλή ευκαιρία για την καριέρα του. «Από όσο γνωρίζω, η Μάλαγα θέλει να με δώσει δανεικό κι όχι να με πουλήσει. Αν η ΑΕΚ ενδιαφερθεί για την απόκτησή μου, θα εξετάσω αυτό το ενδεχόμενο” είπε. Και πρόσθεσε:

“Δεν με απασχολεί αν θα παίζω στην Ισπανία ή στην Ελλάδα, παρά να είμαι σε μια ομάδα που θα με υπολογίζει. Θέλω να προοδεύσω ως παίκτης κι αν η ΑΕΚ μού προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, θα αποδεχόμουν μία πρότασή της, εφόσον ήταν σύμφωνη και η Μάλαγα. Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ένας πολύ σημαντικός προπονητής, είχε κάνει πολύ καλή δουλειά στη Σεβίλλη και δουλεύει με νεαρούς παίκτες. Αν υπάρξει πρόταση, αυτός θα είναι ένα καθοριστικός παράγοντας».

Στην ΠΑΕ υπάρχει  αισιοδοξία για την παραμονή του Ισμαέλ Μπλάνκο, στον οποίο η διοίκηση θα υποβάλει γραπτώς  τις επόμενες ημέρες την πρότασή της. Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό (550 χιλ. δίνει η ΑΕΚ, 700 χιλ. ζητεί ο παίκτης) αλλά εκτιμάται πως θα βρεθεί η χρυσή τομή. Αντίθετα, ανησυχία υπάρχει για τον Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος κωλυσιεργεί συνεχώς την ανανέωση του συμβολαίου του,


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.