Τρεις ώρες… τρεις μεταγραφές!

Τρεις ώρες κράτησε η συνάντηση που είχαν ο Σταύρος Αδαμίδης με τον Μανόλο Χιμένεθ και η οποία αφορούσε τα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ.

Τρεις ώρες κράτησε η συνάντηση που είχαν ο Σταύρος Αδαμίδης με τον Μανόλο Χιμένεθ και η οποία αφορούσε τα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός προπονητής παρέδωσε στον πρόεδρο της Ενωσης μία λίστα με παίκτες που αρέσουν σε τόσο σε αυτόν αλλά και στον τεχνικό διευθυντή των “κιτρινόμαυρων” Αρναρ Γκρέταρσον. Σε αυτήν υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές για πέντε θέσεις, στις οποίες εκτιμά ο Ισπανός ότι το ρόστερ της ομάδας χρειάζεται ενίσχυση.

Δηλαδή, αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό, δεξί μπακ, αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ και ακραίο μεσοεπιθετικό. Από αυτές τις πέντε θέσεις, ο Χιμένεθ ζήτησε από τον Αδαμίδη να γίνουν οπωσδήποτε τρεις μεταγραφές! Ο Αδαμίδης από την πλευρά του ξεκαθάρισε ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό.

Τριπλή προπόνηση σε έντονους ρυθμούς!
Μέρες καλοκαιρινής προετοιμασίας θύμισε η προπόνηση της Πέμπτης στα Σπάτα, καθώς οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ προπονήθηκαν τρεις φορές σε έντονους ρυθμούς, με τον προπονητή της Ένωσης να τους παροτρύνει να τα δίνουν όλα: “Σας θέλω στο 100%. Θέλω ένταση από όλους σας, τα δίνουμε όλα σήμερα”, ήταν η ατάκα που βγήκε πολλές φορές από το στόμα του Χιμένεθ. Την Παρασκευή, είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση στα Σπάτα, ενώ την ημέρα της Πρωτοχρονιάς οι ρυθμοί θα χαλαρώσουν με μια απογευματινή προπόνηση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.