O μεταγραφικός σχεδιασμός του Αρη…

Τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί ο Άρης στην τρέχουσα μεταγραφική περιόδου εξήγησε ο Θανάσης Αθανασιάδης, μιλώντας στο "ARIS FM".

Τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί ο Άρης στην τρέχουσα μεταγραφική περιόδου εξήγησε ο Θανάσης Αθανασιάδης, μιλώντας στο “ARIS FM”. 

Για τη χρονιά του 2010 επεσήμανε: «Η αίσθηση μου είναι ότι χρειάζεται επιφυλακή και επιστάμενη παρακολούθηση διότι το επιτάσσουν οι ιδιαιτερότητες των καιρών μας. Βιώσαμε δύσκολη οικονομική περίοδο και ίσως τα δεδομένα που θα ακολουθήσουν θα είναι χειρότερα. Χρειάζεται πίστη, κουράγιο, αισιοδοξία και συντονισμός, ώστε να φέρουμε εις πέρας το επιδιωκόμενο. Ήταν μια χρονιά αντιθέσεων σε ότι αφορά τα συναισθήματα και τις λύπες. Η ζωή συνεχίζεται με στόχους πάντοτε υψηλούς για ό,τι καλύτερο. Η συμμετοχή στον τελικό του Κυπέλλου και το συναίσθημα μιας τεράστιας λύπης με την απώλεια ενός στόχου. Υπήρξαν πολλά οφέλη για τον σύλλογο βέβαια από εκείνο το γεγονός το οποίο κατέδειξε μια δυναμική πολύ μεγάλη όπως επίσης και γερές βάσεις για το μέλλον».

Ο Θανάσης Αθανασιάδης έστειλε κλείνοντας τις ευχές του για το 2011: «Καλή χρονιά σε όλους. Εύχομαι υγεία, σωματική και ψυχική η οποία είναι απαραίτητη. Αγωνιστικά εύχομαι δύναμη και πολλές επιτυχίες στην ομάδα αρχής γεννωμένης από το ματς με την Καβάλα και στη συνέχεια ευόδωση και ευτυχή κατάληξη σε όλους τους στόχους που επιδιώκουμε. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός κινείται βάση διαδικασίας η οποία θα πρέπει να ελαχιστοποιήσει κάθε κίνδυνο αποτυχίας και να αυξήσει την επιτυχία. Υπό αυτό το πρίσμα πορευόμαστε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.