Ο Έρικ Γέντρισεκ ο οποίος αποτελεί το Νο 1 μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού για την επίθεση ξεκαθάρισε ότι δεν εχει ερθει σε συμφωνία με τον ελληνικό σύλλογο.

Ο Έρικ Γέντρισεκ ο οποίος αποτελεί το Νο 1 μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού για την επίθεση ξεκαθάρισε ότι δεν εχει ερθει σε συμφωνία με τον ελληνικό σύλλογο. Στο πλαίσιο της έναρξης της μίνι προετοιμασίας της Σάλκε, ο Σλοβάκος επιθετικός έκανε δηλώσεις σε Γερμανικά μέσα και τόνισε πως δεν έχει έρθει σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, αλλά τον ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να μετακομίσει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Ήρθα το Σάββατο το απόγευμα και είχαμε την πρώτη μας προπόνηση μετά τη διακοπή. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι προσωπικά δεν έχω υπογράψει ακόμα τίποτα και δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τον αθηναϊκό σύλλογο. Αυτή τη στιγμή προπονούμαι κανονικά με τους συμπαίκτες μου στη Σάλκε. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στις επόμενες ημέρες», είπε αρχικά ο Γέντρισεκ για να συμπληρώσει:

«Απ’ ότι γνωρίζω, ο Παναθηναϊκός είναι ο πιο σοβαρός υποψήφιος για την απόκτηση μου, αλλά δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση ακόμα. Αν ολοκληρωνόταν αυτή η μετακίνηση θα ήμουν σίγουρα χαρούμενος, θα ήταν μια νέα εμπειρία γιατί στο εξωτερικό έχω αγωνιστεί μόνο στην Γερμανία. Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός γεμάτο ρόστερ κι ακόμα και εκεί δεν θα είναι εύκολο να αγωνιστώ».