Δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στη Λίβερπουλ ο Τζιμπρίλ Σισέ, την ίδια στιγμή που ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αναζητεί στο Ντουμπάι το νέο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Τι δήλωσε ο Γάλλος επιθετικός στον αγγλικό Τύπο.

Θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι τη φανέλα της Λίβερπουλ εμφανίζεται ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκού φέρεται να τόνισε στον αγγλικό Τύπο πως δε θα έλεγε “όχι” σε μια ευκαιρία επιστροφής στο “Άνφιλντ”, ενώ συμπλήρωσε πως δεν είχε την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του κατά την παραμονή του στην αγγλική ομάδα.

Ο Σισέ μίλησε στην «Daily Star»: «Στη Λίβερπουλ δεν είχα την ευκαιρία να δείξω την αξία μου. Στη Σάντερλαντ πέρασα καλά, αλλά θα ήθελα να επιστρέψω στη Λίβερπουλ».

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως η Λίβερπουλ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 29χρονου επιθετικού και πως δεν θα πρέπει να θεωρηθεί απίθανη μια κίνηση για την απόκτησή του, μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2013 και πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του.

Κάτι ανάλογο δεν ισχύει και για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει να αναζητεί τον νέο σταθμό της καριέρα του. Ο 34χρονος μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών αγγλικών ομάδων, ενώ προσφάτως στο κυνήγι της απόκτησή τους μπήκαν και ομάδες της Βραζιλίας.

Επίσης, ο Φρανκ Τρίμπολι, μάνατζερ του Ζιλμπέρτο Σίλβα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Ντουμπάι, προκειμένου να έρθει σε επαφή με ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του πελάτη του. Ο παίκτης θα αποχωρήσει σίγουρα στο τέλος της σεζόν, ενώ οι “πράσινοι” δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του ακόμα και τον Ιανουάριο, έναντι ενός συμβολικού ποσού.