Ερχεται ο Πορτίγια

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ο Κρίστιαν Πορτίγια, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Αρη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ο Κρίστιαν Πορτίγια, προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Αρη. Η μεταγραφή του Ισπανού μέσου, αν όλα πάνε καλά, θα ολοκληρωθεί το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να ανακοινωθεί επίσημα και να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας. Με αυτό τον τρόπο θα ανοίξει ο κύκλος των χειμερινών μεταγραφών των «κιτρίνων» οι οποίοι όπως όλα δείχνουν θα κινηθούν για την απόκτηση, τουλάχιστον, τριών ακόμη ποδοσφαιριστών.

Η πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς έλαβε χώρα νωρίς το πρωί της Κυριακής με τους παίκτες να ανταλλάσουν ευχές για μια ακόμη καλύτερη πορεία μέσα στο 2011, ασφαλώς με υγεία και μακριά από κάθε είδους τραυματισμό. Χουάνμα και Παπαζαχαρίας έκαναν το καλύτερο δυνατό ποδαρικό, καθώς γυμνάστηκαν για πρώτη φορά σε κανονικούς ρυθμούς και πλέον είναι θέμα Κούπερ το πότε θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Αντίθετα, Τόχα, Τσέζαρεκ και Αγτζίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται ενόψει Καβάλας, όπως και ο Ρονάλντο Γκιάρο ο οποίος αναμένεται από τη Βραζιλία. Τιμωρημένος είναι ο Κρίστι Βαγγέλι. Μετά το πέρας του χαλαρώματος της Δευτέρας ο Κούπερ θα ανακοινώσει την αποστολή η οποία ακολούθως θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο της ομάδας.

*Την προσεχή Κυριακή 9 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο η κοπή πίτας της οικογένειας του Αρη την οποία συνδιοργανώνουν η ΠΑΕ, η ΚΑΕ, ο ΑΣ, και η Λέσχη. Θα παραβρεθούν εκπρόσωποι της πολιτικής και αθλητικής ηγεσίας, αθλητές του συλλόγου και πλήθος κόσμου. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11:30 το πρωί.
                                                            
…Παναγιώτης  Στεφάνου   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.