Προς διαζύγιο με Τζιμπούρ

Σε απολογία κλήθηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ ενώ δημοσιεύματα στη Γαλλία τον θέλουν να βρίσκεται κοντά στη Λανς. Σχόλιο του Μανώλη Βογιατζάκη

Σε απολογία (την Τρίτη θα του ανακοινωθεί πως έχει περιθώριο 48 ωρών για να την παραδώσει εγγράφως) κλήθηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ από τη διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία φέρεται έτοιμη να διακόψει τις επαφές για ανανέωση της συνεργασίας. Η καριέρα του Αλγερινού επιθετικού στην Ένωση φαίνεται ότι τελειώνει άδοξα, ενώ είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί στη δεύτερη πατρίδα του, τη Γαλλία. Δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου το απόγευμα της Δευτέρας ανέφεραν ότι η Λανς βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 26χρονο άσο.

Ο διεθνής Αλγερινός επιθετικός βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στα Σπάτα, προκειμένου να πάρει μέρος στην προπόνηση, παρά την αντίθετη σύσταση του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός έδιωξε τον παίκτη από την προπόνηση και τον παρέπεμψε στη διοίκηση, προκειμένου να απολογηθεί. Η διοίκηση της ΑΕΚ εμφανίζεται ενοχλημένη από τα συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα του τζιμπούρ, ο οποίος έχει δημιουργήσει αρκετές φορές πρόβλημα στις τάξεις της ομάδας και κατά το παρελθόν. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει θέσει ήδη τον παίκτη στο περιθώριο και δεν τον υπολογίζει για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Αλλωστε στην απογευματινή προπόνηση… ανακοίνωσε στους παίκτες το… τέλος του Αλγερινού επιθετικού από την ομάδα, τονίζοντας πως είναι κάθετος σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και δεν θα ανεχτεί παρόμοιες στο μέλλον από κανέναν!

Η… λύση θα είναι η παραχώρηση του Τζιμπούρ, η οποία μάλλον θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο Αλγερινός επιθετικός μάλιστα, φέρεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τη Λανς για να επιστρέψει στη Γαλλία και να συνεχίσει την καριέρα του στο Σαμπιονά. Αυτό αποκάλυψε σε δημοσίευμά της η εφημερίδα “La voix du Nord”, υποστηρίζοντας ότι ο Τζιμπούρ προορίζεται για αντικαταστάτης του Ραζάκ Μπουκαρί, ο οποίος αναμένεται να πάρει μεταγραφή στη Ρεν.

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για το επεισόδιο ανάμεσα στον Τζιμπούρ και τον Χιμένεθ, ενώ αναφέρεται ότι ο ποδοσφαιριστής θέλει να αποχωρήσει από την ΑΕΚ και να επιστρέψει στη Γαλλία μετά από 5,5 χρόνια παρουσίας στα ελληνικά γήπεδα.

Αξίζει να αναφερθεί τέλος, πως γερμανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον και της Στουτγκάρδης για τον Αλγερινό επιθετικό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.