Ραντεβού για δυο

Στο ραντεβού του με τον Γεράσιμο Βεντούρη ελπίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης να κλείσει τις μετεγγραφές των Μανιάτη και Κουμορτζί

Στο ραντεβού του με τον Γεράσιμο Βεντούρη, που είναι προγραμματισμένο για σήμερα, ελπίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης να κλείσει τις μετεγγραφές των Μανιάτη και Κουμορτζί. Στόχος του προέδρου του Ολυμπιακού είναι ο Κουμορτζί να αποκτηθεί άμεσα ενώ ο Μανιάτης το καλοκαίρι.

Οι “ερυθρόλευκοι” εκτός από χρήματα προσφέρουν ως αντάλλαγμα και τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος αφού δεν βρήκε σύλλογο στην Γερμανία, που αποτελούσε προτεραιότητά του, βλέπει με καλό μάτι την μετακίνησή του στη Νέα Σμύρνη.

Όμως ο Ολυμπιακός δεν θα σταματήσει στο δίδυμο του Πανιώνιου. Μέσα στην εβδομάδα θέλει να ολοκληρώσει και την απόκτηση του Βέλλιου από τον Ηρακλή. Προς τον ακοπό αυτό  φέρεται διατεθειμένος να προσφέρει και τον Γκαλίτσιο μέσα στα ανταλλάγματα.

Αν αποκτηθεί ο Κουμόρτζι τότε δεν θα γίνει άλλη μετεγγραφή για τη μεσαία γραμμή αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν επιθυμεί άλλον παίκτη εκτός αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό από το εξωτερικό. Τα ονόματα που έχουν προταθεί είναι πάρα πολλά. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει του Μαχαμαντού Ντιάρά του οποίου οι απαιτήσεις ωστόσο είναι υψηλές. 

Ο Σάντσες είναι πάντα στα υπόψη αλλά η Βαλενσιέν δεν πέφτει από τα 4.5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όσο δεν ανανεώνει ο Αμαλφιτανό με Λοριάν υπάρχουν ελπίδες. Στα γραφεία του Ολυμπιακού έφτασαν φαξ με τα οποία προτείνουνται οι Μπουονανότε της Ρίβερ Πλέιτ και Στέφαν Άιρλαντ της Μάντσεστερ Σίτι (αγωνίζεται δανεικός στην Άστον Βίλα).

Στην προπόνηση της Δευτέρας θα κριθεί η συμμετοχή του Βασίλη Τοροσίδη στον αγώνα με τον Ηρακλή. Ο “Τόρο” έκανε ατομικό πρόγραμμα τις τελευταίες ημέρες και ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρακαλάει να ξεπεράσει τον τραυματισμότου καθώς δεν έχει στη διάθεσή του, τους Μέλμπεργκ και Μοντέστο.

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.