Επίσκεψη «Ελπίδας»

Το ίδρυμα «Ελπίδα» επισκέφθηκε αντιπροσωπείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το ίδρυμα «Ελπίδα» επισκέφθηκε αντιπροσωπείας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με επικεφαλής τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» συνοδεύονταν από τους Νικοπολίδη, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Μοντεστό, Γ. Παπαδόπουλο, Μέγιερι, Νέμεθ, Ποτουρίδη, Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Βαλβέρδε, Μώραλη και Μητρόπουλο. Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε δωρεά 20 χιλιάδων ευρώ προς το ίδρυμα, ενώ την αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού υποδέχτηκε η κ Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πρόεδρος του ιδρύματος.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης τόνισε χαρακτηριστικά για την συγκεκριμένη επίσκεψη: «Ο αθλητισμός πρέπει να είναι κοντά σε τέτοια θέματα. Ήρθαμε εδώ για να δώσουμε χαρά στα παιδιά και δύναμη για τον Γολγοθά που περνάνε. Εδώ μέσα γίνεται ο πραγματικός αγώνας, όπου δίνονται μαθήματα ζωής, με τα δικά μας αγωνιστικά προβλήματα να φαίνονται ασήμαντα. Είναι ένα εκπληκτικό εγχείρημα. Πραγματικά είναι ένα έργο ζωής και ήταν κάτι που έλειπε από εδώ».

Ο διευθυντής του ιδρύματος, κ. Παπασάββας τόνισε από την πλευρά του: «Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό για την επίσκεψη και για τη δωρεά (σ.σ. 20.000 ευρώ). Ενημερώσαμε τους παίκτες για τον αγώνα ζωής που κάνουν τα παιδιά εδώ».

Τέλος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπογράμμισε από την πλευρά του: «Ο Ολυμπιακός ήρθε να κάνει το καθήκον του, να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς σήμερα είναι μια μέρα που δεν υπάρχουν χρώματα».

Η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη είπε απευθυνόμενη στον πρόεδρο του Ολυμπιακού: «Είστε ένας άνθρωπος με ευαισθησία, αλληλεγγύη και ήθος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.