Μανιάτης τέλος με αιχμές

Δεν ασχολείται πλέον με το θέμα της απόκτησης του Γιάννη Μανιάτη η ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε πως στρέφει σε άλλες περιπτώσεις την προσοχή της.

Δεν ασχολείται πλέον με το θέμα της απόκτησης του Γιάννη Μανιάτη η ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε πως στρέφει σε άλλες περιπτώσεις την προσοχή της. Όπως τονίζουν οι ιθύνοντες της Ένωσης, παρότι η «κιτρινόμαυρη» προσφορά είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια της, η ομάδα της Νέας Σμύρνης, οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να παραχωρήσουν τον παίκτη στον Ολυμπιακό. Πλέον, ο Μανόλο Χιμένεθ μελετάει άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για το δεξί άκρο της άμυνας, με τον Πιέρ Γουόμε να έχει ενταχθεί στην σχετική λίστα.

Από εκεί και πέρα, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ένωσης για τον αγώνα της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ. Ο Σάββας Γκέντσογλου και ο Χρήστος Πατσατζόγλου έκαναν φυσιοθεραπεία, ενώ ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ πρόγραμμα αποφόρτισης.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πλην των Νέιθαν Μπερνς και Ραφίκ Τζιμπούρ γυμνάστηκαν κανονικά. Η προπόνηση της Τρίτης είναι προγραμματισμένη για τις 10.30. Μετά το τέλος της, στις 12.00, ο Μανουέλ Χιμένεθ θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με την Κέρκυρα. Επίσης, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, εκπρόσωπος της Ουντινέζε θα βρεθεί στις 5/1 στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Κέρκυρα για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τέλος, νέο δημοσίευμα του γερμανικού Τύπου αναφέρει πως ο Ράφικ Τζιμπούρ βρίσκεται στη μετεγγραφική λίστα της Στουτγάρδης, η οποία μελετάει την περίπτωσή του και δεν αποκλείεται να κινηθεί άμεσα για την απόκτησή του. Ο Τζιμπούρ αναμένεται να απολογηθεί στη διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» για το επεισόδιο με τον Χιμένεθ, ενώ δε θα δώσει το «παρών» στο ματς με την Κέρκυρα, καθώς αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.