Με Τσουκαλά στις Σέρρες

Τον Σταύρο Τσουκαλά ετοιμάζει ο Μάκης Χάβος για την αναμέτρηση απέναντι στον Πανσερραϊκό. "Σειρήνες" για Μπουσαϊντί.

Τον Σταύρο Τσουκαλά ετοιμάζει ο Μάκης Χάβος για την αναμέτρηση απέναντι στον Πανσερραϊκό. Ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ παίρνει κανονικά μέρος στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και αναμένεται να ξεκινήσει δίπλα στον Πάμπλο Γκαρσία στην αναμέτρηση των Σερρών. Ο 22χρονος παίκτης έχει αφήσει καλές εντυπώσεις στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και όπως όλα δείχνουν θα κερδίσει μια θέση στο βασικό σχήμα. Η διοίκηση του ΠΑΟΚ κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να έρθουν άμεσα τα έγγραφα του παίκτη από την Σαλαμίνα και να μπορέσει να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς.

Ο Χάβος σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ με 4-4-2 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια και τους Κοντρέρας-Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας. Οι Ζουέλα και Σνάουτσνερ θα καλύψουν τα δυο άκρα της άμυνας, ενώ οι Γκαρσία και Τσουκαλάς θα είναι οι δυο κεντρικοί μέσοι. Οι Φωτάκης και Λίνο θα αγωνιστούν στις πτέρυγες της μεσαίας γραμμής, ενώ επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί την Τρίτη με μια τελευταία προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας ο Χάβος θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τον Πανσερραϊκό. Τη Δευτέρα, το πρόγραμμα προέβλεπε οικογενειακό διπλό και ασκήσεις τακτικής, στις οποίες ο Χάβος έδειξε μέρος των σχεδίων του για το ματς της 16ης αγωνιστικής.

Τέλος, η αφρικανική ιστοσελίδα “footafrica365.fr” κάνει λόγο για επαφές του Ανίς Μπουσαϊντί με την πρωταθλήτρια ομάδα της Τυνησίας, Εσπεράνς. Πιο συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν έχει υπογράψει κάποιο προσύμφωνο, όμως έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.