Προς Πειραιά…

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της μετακίνησης των Μπερνάρ Κουμορτζί και Γιάννη Μανιάτη στον Ολυμπιακό. "Κλοτσάει" ο Μήτρογλου.
Επιβεβαιώνει τη συμφωνία ο Πανιώνιος Επίσκεψη "ελπίδας" Ξανά "κατηγορούμενος" ο Μαρινάκης

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της μετακίνησης των Μπερνάρ Κουμορτζί και Γιάννη Μανιάτη στον Ολυμπιακό, μετά τη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γεράσιμος Βεντούρης. Απαραίτητη προυπόθεση βέβαια για να ολοκληρωθεί το “deal” για τους δύο ποδοσφαιριστές αποτελεί να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος από τον Κώνσταντίνο Τσακίρη προς τον Ερασιτέχνη, έτσι ώστε να είναι σε θέση ο Γεράσιμος Βεντούρης να βάλει την… υπογραφή του στην πώληση των δύο παικτών στον Ολυμπιακό.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία ωστόσο το… κόλλημα παρουσιάζεται στην περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος “κλοτσάει” στο ενδεχόμενο να παραχωρηθεί δανεικός για έξι μήνες στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο πρόεδρος των “ερυθρολεύκων” νωρίς το απόγευμα συναντήθηκε με τον Ελληνα επιθετικό και συζήτησαν για το μέλλον του. Ο Μαρινάκης εξήγησε στον Μήτρογλου πως θα πρέπει να δοθεί δανεικός σ’ άλλη ομάδα για ένα εξάμηνο.

Την Τετάρτη το βράδυ έχει προγραμματιστεί νέα συνάντηση με τον πατέρα του Ελληνα επιθετικού, η οποία θα γίνει μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται διατεθειμένος να προχωρήσει στην παραχώρηση του Γιάννη Παπαδόπουλου καθώς με δεδομένο τον τραυματισμό του Μοϊσές Ουρτάδο θα παρουσιαστεί… έλλειμα στη θέση των αμυντικών χαφ.

Ετσι λοιπόν, για να γίνουν και τυπικά ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού οι Κουμορτζί και Μανιάτης θα χρειαστεί η… συναίνεση του Μήτρογλου. Η συμφωνία για τον Κουμορτζί θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη ενώ η πλευρά του Μανιάτη πιέζει για να ακολουθήσει και εκείνος τον δρόμο προς Πειραιά από τώρα.

Το μοναδικό ενδεχόμενο να… χαλάσει κάτι την τελευταία στιγμή (εφόσον βέβαια λυθεί το θέμα του Μήτρογλου) είναι να αποφασίσει ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση μεγαλύτερου ονόματος για τη θέση του αμυντικού χαφ, από εκείνο του Κουμορτζί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.