Το τελευταίο χαρτί στην παρτίδα του τίτλου παίζει ο Παναθηναϊκός στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη (17:15).

Το τελευταίο χαρτί στην παρτίδα του τίτλου παίζει ο Παναθηναϊκός στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη (17:15). Οι «πράσινοι» θέλουν μόνο τη νίκη στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, προκειμένου να διατηρήσουν «ζωντανές» τις όποιες ελπίδες έχουν για τη διατήρηση των σκήπτρων στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν σκοπεύει να αλλάξει το 4-3-3 το οποίο χρησιμοποιεί στα τελευταία ματς του «τριφυλλιού» και προορίζει για το βασικό σχήμα τον Σίντνεϊ Γκοβού. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός θα έχει μια από τις τελευταίες του ευκαιρίες να αποδείξει πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ του «τριφυλλιού» και οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού περιμένουν μεγαλύτερη προσπάθεια από την πλευρά του, άμεσα.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια και τους Μπουμσόνγκ και Σαριέγκι στο κέντρο της άμυνας. Οι Βύντρα και Σπυρόπουλος θα καλύψουν τα δυο άκρα της άμυνας, ενώ οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης και Νίνης θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής. Οι Λέτο, Γκοβού και Σισέ θα αγωνιστούν στην τριάδα της επίθεσης. Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, καθώς προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης και την εντός έδρας ήττα 1-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Οι «πράσινοι» θα έχουν ως οδηγό για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, το περσινό ματς μεταξύ των δυο ομάδων, όπου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζιμπρίλ Σισέ είχαν πάρει τη νίκη και είχαν κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του περσινού τίτλου.