Αδικαιολόγητος ο Τζιμπούρ

Οριστική είναι η απόφαση του Μανόλο Χιμένεθ να θέσει στο περιθώριο τον Τζιμπούρ, τονίζοντας πως πάνω από όλα είναι η ομάδα.

Δε σκοπεύει να δεχτεί πίσω τον Ράφικ Τζιμπούρ ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος εμφανίστηκε να έχει πάρει την οριστική του απόφαση στο συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντας πως πάνω από όλα είναι η ομάδα και όχι οι μονάδες. Ο Ισπανός τεχνικός χαρακτήρισε την συμπεριφορά του επιθετικού της ΑΕΚ αδικαιολόγητη και συμπλήρωσε πως μέχρι και το συγκεκριμένο περιστατικό, ο Αλγερινός δεν είχε δώσει άλλο δικαίωμα. Επίσης, ο Χιμένεθ τόνισε πως έχει παραπέμψει τον παίκτη στη διοίκηση και πως αυτή θα λάβει την οριστική απόφαση, τονίζοντας παράλληλα πως από την πλευρά του τον έχει θέσει ήδη εκτός ομάδας.

Αρχικά, ο Χιμένεθ δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε: «Στην ΑΕΚ όπως και σε κάθε ομάδα υπάρχει εσωτερικός κανονισμός, τον οποίο δε θέτει ο προπονητής αλλά η διοίκηση. Ο Τζιμπούρ είχε καλή συμπεριφορά μέχρι σήμερα, όμως έκανε κάτι που δεν πρέπει να κάνει. Σε καμία περίπτωση αυτό που έκανε δεν είναι δικαιολογημένο, αν και καταλαβαίνω πως μπορεί να έχει νεύρα και άγχος. Ήδη, τον έχω θέσει εκτός ομάδας και ο πρόεδρος θα είναι αυτός που θα αποφασίσει για την ποινή του».

Στην συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός συμπλήρωσε: «Είναι σημαντική απώλεια για την ομάδα ο Τζιμπούρ και σίγουρα πρόκειται για μεγάλη απώλεια. Όμως και τον Μαραντόνα να είχαμε στην ΑΕΚ, αυτό που έχει σημασία σε όλες τις ομάδες είναι το σύνολο και όχι το άτομο. Αυτό με ενδιαφέρει και εμένα».

Επίσης, τόνισε για το θέμα της τιμωρίας: «Την απόφαση θα την πάρει ο πρόεδρος. Αυτός θα αποφασίσει και αν η διοίκηση αποφασίσει να τον θέσει και πάλι εντός ομάδας, τότε θα συζητήσουμε για να βρούμε μια λύση. Έχω την τύχη να συνομιλώ με έναν καλό πρόεδρο και ήδη του έχω ανακοινώσει τους όρους μου για το συγκεκριμένο θέμα. Για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα έχω συμπεριλάβει στο ματς με τον Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι, ο οποίος μπορεί να είναι λιγότερο έτοιμος από τον Τζιμπούρ. Το εύκολο ήταν να βάζαμε τον Τζιμπούρ στην αποστολή».

Και υπογράμμισε: «Ο Τζιμπούρ ζήτησε συγνώμη, όμως έκανε κάτι για το οποίο θα πρέπει να τιμωρηθεί. Αν η τιμωρία με βρίσκει σύμφωνο, τότε ΟΚ. Σε διαφορετική περίπτωση θα μιλήσω και πάλι με τον πρόεδρο. Ο Μπλάνκο είναι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα και σίγουρα η εξέλιξη με τον Τζιμπούρ, μας αλλάζει τον μετεγγραφικό σχεδιασμό. Καλοί παίκτες είναι και οι Λυμπερόπουλος και Αμπντουραχμάνι. Όμως θα κινηθούμε για επιθετικό μετά τις εξελίξεις με τον Τζεμπούρ».

Τέλος, ο Χιμένεθ δήλωσε για το ματς με την Κέρκυρα: «Σίγουρα η Κέρκυρα είναι ομάδα της Super League και είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Όλες οι ομάδες αυτής της κατηγορίας είναι ικανές για τη νίκη και θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στο συγκεκριμένο ματς».

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός προπονητής της ΑΕΚ δοκίμασε τους Εντερ (μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα) και Γκερέιρο με το βασικό σχήμα στην προπόνηση της Τρίτης. Σάχα κάτω από τα δοκάρια, Γεωργέας στο δεξί άκρο, Καράμπελας στο αριστερό, Δέλλας και Νασούτι στο κέντρο της άμυνας, Καφές, Γκερέιρο στο κέντρο, Σκόκο, Εντερ και Λυμπερόπουλος μεσοεπιθετική τριάδα και ο Μπλάνκο μοναδικός προωθημένος, είναι οι έντεκα επικρατέστεροι για να ξεκινήσουν απέναντι στην Κέρκυρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.