“Αποφασισμένοι και πανέτοιμοι”

Την πρώτη του εντός έδρας νίκη για τη φετινή περίοδο θα ψάξει ο Αστέρας Τρίπολης στο ματς με τον Εργοτέλη.

Την πρώτη του εντός έδρας νίκη για τη φετινή περίοδο θα ψάξει ο Αστέρας Τρίπολης στο ματς με τον Εργοτέλη. Οι παίκτες του Αστέρα εμφανίζονται αποφασισμένοι να το πετύχουν αυτό κάτι που επεσήμανε στις δηλώσεις του και ο Βαγγέλης Βλάχος:
«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους. Ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας αντιμετωπίζοντας μία ομάδα που είναι πολύ καλή. Όμως, εμείς από την πλευρά μας, επιδιώκουμε να κάνουμε την πρώτη νίκη στην έδρα μας και από την εικόνα που έχω στις προπονήσεις, οι παίκτες είναι αποφασισμένοι και πανέτοιμοι για να φέρουν σε πέρας τη δύσκολη αποστολή.”
Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν το πρωί της Τρίτης την προετοιμασία τους για το παιχνίδι πρωταθλήματος με τους κρητικούς το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη το μεσημέρι στην Τρίπολη. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα, Βαγγέλης Βλάχος, ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, στην οποία δεν συμπεριλαμβάνεται ο Σαλίμ Αράς ο οποίος βρίσκεται στην Γαλλία προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του. Ο τεχνικός του Αστέρα πήρε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι:
 Νίκος Αναστασόπουλος, Ματίας Ντεγκρά, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Σωκράτης Φυτανίδης, Μπρούνο Ουριμπάρι, Χρήστος Πιπίνης, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίδο, Ντάνιελ Ορόθκο, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Αντώνης Λαδάκης, Αντριάν Μπαστία, Μαρκ Κερ, Κρις, Κώστας Φορτούνης, Ροζέριο Μάρτινς, Σάββας Τσαμπούρης, Τσικόντζι Ουντότζι, Τάσος Μπακασέτας, Σεμπάστιαν Καρέρα και Εμμάνουελ Φρανκού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.