“Γινόμαστε σοβαρή ομάδα”

Ο Γιώργος Δώνης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη επί της Λάρισας και στάθηκε στη σταθερότητα και το ωραίο ποδόσφαιρο του Ατρόμητου.

Την ικανοποίησή του από την εμφάνιση και τη νίκη του Ατρόμητου στο πρώτο παιχνίδι του 2011 εξέφρασε ο Γιώργος Δώνης. Οι Περιστεριώτες πέτυχαν μια άνετη και επιβλητική νίκη με 3-0 επί της Λάρισας και ο Έλληνας τεχνικός είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος μετά το τέλος του αγώνα.

“Νομίζω ότι το ζητούμενο στο ποδόσφαιρο είναι η σταθερότητα και αυτό που δείχνουμε εμείς είναι ότι γινόμαστε σοβαρή ομάδα και βγάζουμε ωραία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Από τη στιγμή που μειώσαμε τα λάθη μας και είμαστε αποτελεσματικοί, μαζεύουμε και βαθμούς”, δήλωσε αρχικά ο Δώνης και συμπλήρωσε όσον αφορά στην εικόνα της αναμέτρησης και τις πιθανότητες της Λάρισας να σώσει τη χρονιά: 
“Ξεκινήσαμε μ’ ένα γρήγορο γκολ και αυτό επηρέασε τον αντίπαλό μας. Σκοράραμε και δεύτερη φορά και διαχειριστήκαμε καλά το ματς. Για τη Λάρισα θα πω ότι οι μεγάλες και οι δυνατές ομάδες όταν βρίσκονται σε δύσκολες καταστάσεις, δεν χρειάζονται λόγια, γιατί θα βρει τον τρόπο για να παραμείνει στην κατηγορία, μέσα από την ενότητα και τον καλό χειρισμό της κατάστασής της».

Άντερσεν: “Κοιμόμασταν στην πρώτη φάση”
Ο Γιορν Άντερσεν από την άλλη, στάθηκε στην πρώτη φάση του αγώνα και το γκολ του Νάστου που επηρέασε την ομάδα του, ενώ τόνισε ότι η Λάρισα δε θα τα παρατήσει και θα παλέψει για την παραμονή της μέχρι το φινάλε.
“Γνωρίζαμε ότι ο Ατρόμητος μπαίνει δυνατά στα πρώτα 20 λεπτά και θα μας πιέσει. Στην πρώτη φάση του αγώνα, όμως, κοιμόμασταν και δεν ήμασταν εκεί. Στα πρώτα 15 λεπτά δεχθήκαμε δύο γκολ και μετά αρχίσαμε να προσπαθούμε και να δίνουμε μάχη, να προσπαθούμε να κάνουμε κάτι, αλλά δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες και αυτό ήταν το μεγάλο πρόβλημά μας. Παλέψαμε στο υπόλοιπο διάστημα και στο ημίχρονο αποφασίσαμε να πιέσουμε πιο ψηλά, να κερδίσουμε τη μπάλα πιο γρήγορα και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Έχουμε δουλειά αλλά δεν παραδινόμαστε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την παραμονή μας», είπε ο Νορβηγός προπονητής, που έκανε λόγο για πρόβλημα στον επιθετικό τομέα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου:
“Η γνώμη μου είναι ότι το μεγαλύτερό μας πρόβλημα είναι το επιθετικό. Πρέπει να προσδώσουμε επιθετική ποιότητα στην ομάδα, αλλά είναι δύσκολο να συμβεί αυτό τώρα. Η ομάδα προσπαθεί να βρει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές, αλλά είναι δύσκολο να τους βρει».

Επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου
Μετά το τέλος του αγώνα σημειώθηκαν εκτεταμένα επεισόδια, με τους παίκτες της Λάρισας που βγήκαν για… αποθεραπεία να δέχονται βροχή αντικειμένων από τους οπαδούς των γηπεδούχων και τα πράγματα να γίνονται χειρότερα, όταν ορισμένοι ποδοσφαιριστές “γύρισαν πίσω” κάποια μπουκάλια. Οι οπαδοί του Ατρόμητου μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πιάστηκαν στα χέρια με τους “βυσσινί”, που έτρεχαν πανικόβλητοι στα αποδυτήρια. Αναταραχή υπήρχε και στην εξέδρα των φιλοξενούμενων, ενώ γενικότερα το κλίμα στο Περιστέρι μύριζε… μπαρούτι για αρκετή ώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.