Μοναδικό πρόβλημα ο Τάτος

Ο Ανδρέας Τάτος είναι ο "πονοκέφαλος" του Γιώργου Δώνη για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή.

Η νίκη επί της Λάρισας ανήκει στο παρελθόν και η επόμενη μέρα βρήκε τους πάντες στον Ατρόμητο σε εγρήγορση. Οι “κυανόλευκοι” συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, με όσους ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Τρίτης να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας και τους υπόλοιπους να προπονούνται κανονικά.

Το κενό μέχρι την αναμέτρηση με τον Ηρακλή την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη είναι μικρό και ο Γιώργος Δώνης θέλει να προετοιμάσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αλλά και κατάλληλα την ομάδα του για το ματς της 17ης αγωνιστικής. Ο “πονοκέφαλος” του Έλληνα τεχνικού έχει να κάνει με τον Ανδρέα Τάτο, ο οποίος ενδέχεται να απουσιάσει από το παιχνίδι του “Καυτανζόγλειου”. Ο νεαρός άσος έχει υποστεί σφίξιμο στο γαστροκνήμιο από τον αγώνα με τη Λάρισα και θα προπονηθεί σε χαλαρούς ρυθμούς για τις επόμενες δύο μέρες τουλάχιστον.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα για το 2011, ενώ το ίδιο κάνει και στο μεταγραφικό παζάρι. Ο Φίλιππος Δάρλας αναμένεται στην Αθήνα την Πέμπτη για το τυπικό μέρος της συμφωνίας του με τους Περιστεριώτες, οι οποίοι το πιο πιθανό είναι να πραγματοποιήσουν τις επόμενες μέρες και τρίτη μεταγραφή (έχει αποκτηθεί ήδη ο Σαρλ Ιτάνζ), ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.