Ανακοίνωσε Πορτίγια

Την απόκτηση του Ισπανού Κρίστιαν Πορτίγια ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο Αρης

Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση στην περίοδο του Ιανουαρίου που διανύουμε ολοκλήρωσε ο Αρης, ανακοινώνοντας και επίσημα την απόκτηση για τα επόμενα 2,5 χρόνια του 22χρονου Ισπανού μέσου, Κρίστιαν Πορτίγια. Ο τελευταίος αφού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο και ξεκινά άμεσα προπονήσεις υπό την επίβλεψη του Εκτορ Ραούλ Κούπερ.

Ο Πορτίγια ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρασίγκ Σανταντέρ, ενώ έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Φερόλ και Πονφεραντίνα. Από το 2009 ανήκει στο δυναμικό της Σπόρτιγκ Χιχόν με την οποία πέρυσι σε 16 εμφανίσεις πέτυχε 4 γκολ. Φέτος πρόλαβε να καταγράψει 6 συμμετοχές στην Primera Division.

Εχει ύψος 1.80, βάρος 73 κιλά και αναμένεται να βοηθήσει αρκετά τη μεσαία γραμμή των «κιτρίνων». Μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αρη, επισημαίνοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω σε μια ομάδα όπως ο Αρης. Είναι μια ομάδα που και στη πατρίδα μου, την Ισπανία, έχει πολύ καλό όνομα, πόσο μάλλον μετά τα τελευταία παιχνίδια με την Ατλέτικο. Ερχομαι σ΄ έναν σπουδαίο σύλλογο και θα δώσω  όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να βοηθήσω κι εγώ στη προσπάθεια για να πετύχουμε τους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Στο μεταξύ τυχερός μέσα στην ατυχία του αισθάνεται ο Σέρχιο Κόκε, μετά τη διάγνωση του γιατρού Βαγγέλη Πανταζή, περί μερικής ρήξης έσω πλαγίου που υπέστη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Καβάλα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αυτό σημαίνει πως ο αρχηγός του Αρη θα μείνει εκτός γηπέδων περίπου για δύο εβδομάδες και όχι παραπάνω, στη  περίπτωση που επιβεβαιώνονταν οι αρχικοί φόβοι.

Πρόβλημα από το ματς με τους Καβαλιώτες αποκόμισε και ο Κώστας Μενδρινός (αιμάτωμα στον αχίλλειο), ενώ το ατομικό του πρόγραμμα συνεχίζει ο Ντάνιελ Τσέζαρεκ κάτι που σημαίνει πως είναι εξαιρετικά αμφίβολος ενόψει Παναθηναϊκού. Αντίθετα κανονικά γυμνάστηκε ο Κάρλος Τόχα. Το ίδιο ισχύει και για τον Μιχάλη Σηφάκη.  
                                                          
Παναγιώτης  Στεφάνου  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.