O… πανευτυχής Βελλίδης

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αρη και πετάει στα σύννεφα! Ο Μάρκος Βελλίδης μιλάει στο Novasports.gr

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Αρη και πετάει στα σύννεφα! Ο Μάρκος Βελλίδης περίμενε πολύ καιρό αυτή τη στιγμή η οποία τελικά έφτασε την περασμένη Τρίτη κόντρα στη Καβάλα. Ο νεαρός τερματοφύλακας που κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του, κάνοντας το καλύτερο δυνατό ποδαρικό για το 2011, μιλάει στο Novasports.gr για το πώς βίωσε την παρθενική του συμμετοχή στη Superleague, αλλά και για το άμεσο μέλλον της ομάδας του, καθώς το βράδυ του Σαββάτου ακολουθεί ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

-Μάρκο, καλύτερο ξεκίνημα για τη νέα χρονιά, μάλλον δεν περίμενες.
«Πράγματι, γιατί η ομάδα μου ήταν σοβαρή, μπορεί βέβαια να κινδυνεύσαμε κάποιες στιγμές, αλλά ως μεγάλος σύλλογος δείξαμε χαρακτήρα και μπήκαμε με το δεξί. Για μένα ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα διότι έκανα το ντεμπούτο μου στην Α΄ Εθνική και είμαι πανευτυχής!»

-Που κρίθηκε το ματς με την Καβάλα;
«Σίγουρα κρίθηκε στο γρήγορο γκολ που βάλαμε. Είχαμε επίσης κι άλλη μια ευκαιρία για να κλειδώσουμε το ματς και μοιραία η πλάστιγγα έγειρε προς τη δική μας πλευρά»

-Φοβήθηκες κάποια στιγμή, ειδικά στο α΄ ημίχρονο, όταν η Καβάλα πίεζε;
«Όχι δεν φοβήθηκα, απλά προσπαθούσα να ξυπνάω τους συμπαίκτες μου με φωνές για να μη δεχτούμε κάποιο γκολ»

-Πως ήταν η πρώτη φορά στη Superleague;
«Ηταν πάρα πολύ ωραία, φανταστικά μπορώ να πω και περιμένω τη συνέχεια. Η αλήθεια είναι πως περίμενα πάρα πολύ καιρό αυτή τη στιγμή, το πότε δηλαδή θα μπορέσω να υπερασπίσω τα δοκάρια του Αρη και νιώθω υπέροχα!»

-Είχες άγχος;
«Όταν μπαίνω στο γήπεδο ποτέ δεν έχω άγχος. Μόνο στο ζέσταμα, επειδή ήταν η πρώτη φορά που ετοιμαζόμουν, ένιωσα κάτι, αλλά μετά τα ξέχασα όλα»

-Θα μας αποκαλύψεις τι σου είπε ο Κούπερ, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι;
«Καλή επιτυχία, τίποτ΄ άλλο!»

-Την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, πως την περιμένεις;
«Παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, από τις πιο δυνατές, αλλά σε μια έδρα η οποία δεν θα έχει κόσμο και νομίζω πως αυτό μπορεί να επηρεάσει την ομάδα του Παναθηναϊκού. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και να μπούμε στο γήπεδο για να πάρουμε κάτι.»

Αγωνιστικά οι «κίτρινοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει Παναθηναϊκού, με τον Κούπερ να μην υπολογίζει στον Σέρχιο Κόκε, αλλά και στον Ντάνιελ Τσέζαρεκ οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ερωτηματικό αποτελεί ο Ρονάλντο Γκιάρο και το κατά πόσο θα μπορέσει να προλάβει να επανέλθει, μετά τη μακροχρόνια αποχή του από τους αγωνιστικούς χώρους. Το πρωί της Παρασκευής υπάρχει μια τελευταία προπόνηση μετά το πέρας της οποίας ο τεχνικός του Αρη θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει το απόγευμα για την Αθήνα.

Παράλληλα αναμένεται συνέχεια στο μεταγραφικό πεδίο, μετά το άνοιγμα της αυλαίας με την απόκτηση του Κρίστιαν Πορτίγια. Το βάρος σχεδόν αποκλειστικά πέφτει στην επιλογή του επιθετικού, του ανθρώπου δηλαδή που θα αναλάβει να βγάλει την ομάδα από τα δύσκολα στο θέμα του γκολ. Πρώτος στόχος παραμένει ο Εντού, επειδή όμως η υπόθεσή του αργεί, έχουν βγει στο προσκήνιο και οι εναλλακτικές λύσεις, όπως αυτή του Δημήτρη Παπαδόπουλου ο οποίος θα κλείσει εφόσον δεν υπάρξει εξέλιξη από το άλλο μέτωπο. Σε ότι αφορά τον Εντζο Καλίντσκι, αποτελεί προσωπική επιλογή του Εκτορ Ραούλ Κούπερ και κατά πάσα πιθανότητα θα αποκτηθεί, προκειμένου να καλύψει το κενό που αφήνει φεύγοντας ο Μεχντί Ναφτί.

*Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Πάρμα πραγματοποίησε ο Τόνι Κάλβο. Ο Ισπανός μέσος που αγωνίζεται ως δανεικός στην ιταλική ομάδα έπαιξε 7 λεπτά (μπαίνοντας ως αλλαγή στο τέλος) στη νίκη επί της Γιουβέντους με 4-1 και μάλιστα εκτός έδρας. 
                                                       

Παναγιώτης  Στεφάνου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.