Ιδιαίτερη αναφορά στο... ποδαρικό του Τζιμπρίλ Σισέ κάνουν οι Γάλλοι

Ιδιαίτερη αναφορά στο… ποδαρικό του Τζιμπρίλ Σισέ στη νέα χρονιά κάνουν οι Γάλλο. Η ιστοσελιδα “Sofoot.com” έγραψε άρθρο με θέμα «Ο Σισέ δεν τα παρατάει ποτέ» και σε αυτό κάνει λόγο για το γκολ του Τζιμπρίλ στην Ξάνθη και την επίθεση που ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα.

«Ο Παναθηναϊκός άφησε πίσω του το 2010 αποχωρώντας ηττημένος από το γήπεδό του, αποδοκιμαζόμενος και απειλούμενος από τους οπαδούς του. Επεισόδια που θα κοστίσουν στους Αθηναίους δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών” αναφέρει. Και συνεχίζει:

“Το 2011 όμως έφθασε. Στον Παναθηναϊκό ξεχνούν όλα αυτά και ξεκινούν την επίθεση στον Ολυμπιακό. Για να ξεκινήσουν καλά, ο Τζιμπρίλ Σισέ συνεισέφερε και ο ίδιος στη νίκη επί της Ξάνθης (2-0), πετυχαίνοντας το 14ο γκολ του σε 16 παιχνίδια”

“Δυστυχώς, αυτή η νίκη δεν αρκεί για να πλησιάσουν τον πρωτοπόρο, ο οποίος επικράτησε με το ίδιο σκορ του Ηρακλή. Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για μία μάχη των δύο τους για τον τίτλο… Η αναμέτρηση της 26ης Φεβρουαρίου ανάμεσα στις δύο ομάδες θα ζυγίζει το βάρος της σε χρυσό. Διότι δεν υπάρχει μόνο το Ρεάλ-Μπάρτσα στη ζωή».