«Μπάσιμο» για Τζιμπούρ

Ο Πανιώνιος βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του Γαλλοαλγερινού φορ.

Ο Πανιώνιος την Παρασκευή το μεσημέρι θέλησε να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Ραφίκ Τζιμπούρ σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Πλατεία. Ο πρόεδρος της ομάδας Γεράσιμος Βεντούρης, έκανε διερευνητική κρούση στον μάνατζερ του παίκτη και του μετέφερε το ενδιαφέρον του συλλόγου για τον Αλγερινό διεθνή.

Πλέον αναμένεται να υπάρξει και η απάντηση του ίδιου του παίκτη για το ενδιαφέρον που έδειξε για την απόκτησή του η πρώην ομάδα του. Βέβαια άπαντες στις τάξεις του Πανιωνίου αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που παρουσιάζει η υπόθεση του παίκτη, αλλά μετέφεραν την πρόθεσή τους να συζητήσουν σοβαρά μαζί του σε περίπτωση που είναι ελεύθερος για να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του.

Παράλληλα με το θέμα Τζιμπούρ, ο Γεράσιμος Βεντούρης είχε συνάντηση με τον πατέρα του Κώστα Μήτρογλου, προκειμένου να συζητήσουν για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Ο παίκτης δίνεται από τον Ολυμπιακό ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή του Γιάννη Μανιάτη (και όπως όλα δείχνουν και του Μπερνάρντ Κουμορτζί), αλλά προς το παρών δεν δείχνει να επιθυμεί την συνέχιση της καριέρας του στην Νέα Σμύρνη. Τις επόμενες ημέρες όμως αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα.

Πάντως οι κινήσεις του Πανιωνίου επικεντρώνονται αυτή την ώρα στην απόκτηση ενός επιθετικού και προς το παρών έχουν «παγώσει» τις συζητήσεις για τους υπόλοιπους παίκτες που δίνει ο Ολυμπιακός ως δανεικούς, όπως είναι οι Γκαλίτσιος, Μονιάκης.

Στον αγωνιστικό τομέα τώρα, μετά την ισοπαλία στον Βόλο, ο Πανιώνιος προετοιμάζεται για το εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη. Η ανάγκη για την κατάκτηση των τριών βαθμών είναι επιτακτική πλέον για τους «κυανέρυθρους» και ο Τάκης Λεμονής εξήγησε στους παίκτες του πως πρέπει να κάνουν τα πάντα, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους.

Την Παρασκευή, ο Ριέρα προπονήθηκε κανονικά. Την Πέμπτη δεν πήρε μέρος στο χαλάρωμα, καθώς εμφάνισε σημάδια κρυολογήματος, ενώ πλέον είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση της Κυριακής. Κανονικά, μετά από αρκετό διάστημα προπονήθηκε και ο νεαρός Κούρντι, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό.

Τέλος, ο πρόεδρος της ομάδας, Γεράσιμος Βεντούρης, θα παραχωρήσει την Δευτέρα στις 13:00 μ.μ. συνέντευξη Τύπου και θα αναφερθεί σε όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα.

…Γιώργος Μπιτσικώκος


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.