Ιμπαγάσα: «Έχουμε το αβαντάζ»

Αισιόδοξος για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου εμφανίστηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Αισιόδοξος για την κατάκτηση του εφετινού τίτλου εμφανίστηκε ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως η αναμέτρηση με την Κέρκυρα είναι κρίσιμη και πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να κυνηγήσουν μόνο τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς. Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί καις την εικόνα της ομάδας του στο ματς με τον Ηρακλή.

Αρχικά, ο Ιμπαγάσα τόνισε: «Πρέπει να κερδίσουμε την Κέρκυρα και να προχωρήσουμε παρακάτω. Θα είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι από ότι στο ματς με τον Ηρακλή. Ξέρουμε τι μας περιμένει, όμως επιστρέφουν και κάποιοι παίκτες που δεν ήταν στη διάθεση του προπονητή μας και έτσι θα έχει περισσότερες επιλογές για να κατεβάσει την ιδανική ενδεκάδα».

Όσον αφορά στη «μάχη» του πρωταθλήματος, ο Ιμπαγάσα δήλωσε: «Είμαστε στην πρώτη θέση όμως έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Απομένουν αρκετές αγωνιστικές. Είμαστε ήρεμοι και έχουμε το αβαντάζ. Ξεκίνησε ο νέος χρόνος και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε τι κάνουμε εμείς και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα».

Τέλος, ο Ιμπαγάσα αναφέρθηκε και στο ματς με τον Ηρακλή: «Ήταν ένα παράξενο παιχνίδι. Εμείς δεν παίξαμε καθόλου καλά από την πλευρά μας. Η αλήθεια είναι ότι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν είχαμε ρυθμό. Αυτοί χωρίς να κάνουν κάτι ιδιαίτερο, δημιουργούσαν κινδύνους βγαίνοντας στις αντεπιθέσεις από λάθη δικά μας. Πάνω από όλα όμως μετράνε οι τρεις βαθμοί και γι’ αυτό είμαστε ικανοποιημένοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.