Φερέιρα: “Δουλεύω με το ρόστερ που έχω”

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνισή της ομάδας του και ιδιαίτερα από τον Γκοβού.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνισή της ομάδας του και ιδιαίτερα από τον Γκοβού.

«Όταν ήρθα, εσείς γνωρίζατε την προϊστορία με τον Γκοβού. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που κάνει πράγματα σύμφωνα με αυτά που έχει ακούσει αλλά σύμφωνα με αυτά που βλέπει. Όλοι οι παίκτες δουλεύουν καθημερινά μαζί μου. Επιλέγω τους καλύτερους. Ο Γκοβού βελτιώνεται. Δουλεύει. Θα έχει κι άλλες ευκαιρίες. Ελπίζω στο σύντομο μέλλον να έχει αποδόσεις καλύτερες από αυτές που βλέπετε» είπε.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι ο Πορτογάλος τόνισε: «Στο β΄ ημίχρονο  είχαμε κάποιες δυσκολίες γιατί ήταν σύντομο το διάστημα που πέρασε από το προηγούμενο παιχνίδι. Όμως πιστεύω ότι η ομάδα στάθηκε αλληλέγγυα στα 90 λεπτά. Σε κάποια διαστήματα μάλιστα έπαιξε πολύ καλά. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες από άλλα ματς. Κερδίσαμε δίκαια. Οι παίκτες ξέρουν πια τι να κάνουν. Είμαστε περισσότερο ομάδα και παίζουμε καλύτερα».

Ο Φερέιρα εξήγησε ότι έβγαλε τον Ζιλμπέρτο γιατί είχε πρόβλημα. «Ήταν αναγκαστική η αλλαγή. Ένιωσε ενόχληση και τον αλλάξαμε προληπτικά. Έχουμε δύσκολα ματς μπροστά και λίγο χρόνο για να συνέρθει αν πάθει κάτι» είπε.

Αναφερόμενος στις επιλογές του, υποστήριξε: «Μέχρι τα Χριστούγεννα ήθελα να δω όλους τους παίκτες και επίσης ποια τακτική είναι η καλύτερη. Κάποιοι παίκτες βελτιώθηκαν από άποψης φυσικής κατάστασης και τακτικής. Πλέον ακολουθούν αυτά που ζητάμε και καλούνται να έχουν τη μεγαλύτερη απόδοση στη διάρκεια του αγώνα. Η ομάδα μπορεί να παίξει 4-3-3 αλλά και άλλα συστήματα».
«Υπάρχουν κάποιες συνήθειες που έχουν οι παίκτες. Δεν θα ήταν έξυπνο να τα αλλάξω όλα από την αρχή. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβουν οι παίκτες τον δικό μου τρόπο παιξίματος».
 
“Σφίγγα” ήταν όταν ρωτήθηκε για τα μεταγραφικά. «Δεν μιλώ για παίκτες που δεν βρίσκονται εδώ. Δεν θα αναφερθώ
δημοσίως, για όσα έχω υπόψη μου. Σήμερα είναι 8 Ιανουαρίου και το ρόστερ που έχω στη διάθεσή μου είναι αυτό που δουλεύω. Με τον καιρό θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο».

Για τη φάση του γκολ που σημείωσε ο Άρης ο Φερέιρα ήταν κατηγορηματικός. «Κανένα γκολ δεν ακυρώθηκε. Ο διαιτητής είχε σφυρίξει πριν η μπάλα πάει στα δίχτυα. Υπήρξε φάουλ στον Βύντρα πριν πάει η μπάλα στον σκόρερ» είπε.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.