Πανέτοιμος για το +5

Μόνο τη νίκη θέλει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Κέρκυρα, προκειμένου να διατηρήσει τη διαφορά των πέντε βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό (19:30 Novarposts 2).

Μόνο τη νίκη θέλει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Κέρκυρα, προκειμένου να διατηρήσει τη διαφορά των πέντε βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό (19:30 Novarposts 2). Οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν μόνο τη νίκη στο νησί των Φαιάκων, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ετοιμάζει τον Μάρκο Πάντελιτς για την κορυφή της επίθεσης. Ο Βάσκος τεχνικός δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγή του 4-4-1-1 το οποίο χρησιμοποιεί στους περισσότερους αγώνες των «ερυθρολεύκων», ενώ αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Μοντέστο σε ρόλο κεντρικού χαφ.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Πάρντο κάτω από τα δοκάρια και τους Α. Παπαδόπουλο και Μέλμπεργκ στο κέντρο της άμυνας. Οι Τοροσίδης και Ρ. Μπράβο θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Ιμπαγάσα και Μοντέστο. Οι Ριέρα και Μιραλάς θα αγωνιστούν στις δυο πτέρυγες, ενώ ο Φουστέρ θα διατηρηθεί σε ρόλο επιτελικού μέσου. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Πάντελιτς.

Από εκεί και πέρα, στα μετεγγραφικά εντός της εβδομάδας θα τελειώσει και τυπικά το θέμα του Μπερνάρ Κουμορτζί, με τον Κώστα Μήτρογλου να μετακομίζει στη Νέα Σμύρνη ως έμψυχο αντάλλαγμα για τις μετεγγραφές τόσο του Γκανέζου μέσου, όσο και του Γιάννη Μανιάτη. Όσον αφορά στον Φρανσίσκο Χαβίτο, η μετεγγραφή του Ισπανού μέσου θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι, καθώς η συμφωνία των δυο πλευρών δεν συμπεριλαμβάνει τον Άρη, με τον οποίο δεσμεύεται ο παίκτης με συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν. Ο Χαβίτο θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και αποτελεί έναν από τους παίκτες, οι οποίοι θα πιάσουν. λιμάνι το καλοκαίρι και οι οποίοι προέρχονται από την ελληνική αγορά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.